25n
25N
25N

La Plana reforça el personal i amplia l'horari de l'atenció sanitària a Borriana durant l'Arenal Sound

03/08/2016 -

El Departament de Salut de la Plana ha reforçat els recursos assistencials en el municipi de Borriana i a l’Hospital Universitari de Vila-real amb l’objectiu de garantir l’atenció sanitària durant els dies de celebració del festival Arenal Sound.

D’aquesta forma, l’assistència 24 hores s’atendrà en el punt d’atenció continuada del centre de salut Borriana I, situat en l’avinguda de Nules, durant tota la setmana del festival musical. El Departament ha reforçat el personal mèdic i d’infermeria d’aquest centre amb l’objectiu de garantir aquesta assistència.

A més, els consultoris auxiliars de la zona marítima de Borriana romandran oberts en horari de matí i tarda, tant el situat en el Port (avinguda del Mediterrani), com el situat en el Grau (carrer Mestre Rodrigo). També s’ha reforçat el personal mèdic i d’infermeria del centre de salut integrat Borriana II, així com els recursos de personal d’Urgències de l’Hospital Universitari de la Plana.

Amb aquest pla de reforços, el Departament de Salut de la Plana fa compatible l’atenció sanitària als veïns del municipi i als assistents al festival, garantint així una assistència àgil en el centre urbà i a la zona costanera.

Aquest dispositiu està emmarcat en el Pla d’Emergències de l’Ajuntament de Borriana, en el disseny del qual ha participat de forma activa la gerència del Departament de Salut de la Plana.

D’altra banda, el Departament de Salut de la Plana ha actualitzat recentment el seu Pla d’Actuació enfront d’emergència exterior, amb la finalitat de garantir una resposta sanitària ràpida, eficaç i coordinada en cas de necessitat. Cal recordar que davant qualsevol emergència cal establir trucada amb el telèfon 112.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + dinou =