25n
25N
25N

La piscina de Carcaixent obri les portes a partir de l'1 de juliol

La piscina de Carcaixent obri les portes a partir de l'1 de juliol
29/06/2020 -

A partir del dia 1 de juliol la piscina descoberta del poliesportiu obrirà la temporada fins al 31 d’agost que estarà marcada per les directrius que les persones usuàries de la instal·lació hauran de complir en relació amb el control de la COVID-19.

Una de les principals mesures que van a aplicar-se és que per a poder accedir al bany lliure serà imprescindible realitzar reserva prèvia descarregant-se l’APP de l’Ajuntament de Carcaixent i accedint a cita prèvia per a tramitar la plaça de bany. També es podran fer les reserves per telèfon al Departament d’Esports (962457650) en horari de 12h a 14h, o al número de telèfon de la taquilla de la piscina descoberta (616409446), en horari de bany (de dilluns a dissabte de 10 a 13h i de 16 a 20h, diumenges de 10 a 13h). Les cites s’hauran de sol·licitar amb una antelació màxima de 48h i una mateixa persona sols podrà tramitar un màxim de 4 inscripcions.

Hi haurà un aforament reduït que anirà adaptant-se a l’indicat per la Generalitat segons es vaja veient la seua viabilitat atenent a les característiques de la piscina descoberta. Quant a la venda d’entrades, solament hi haurà entrades puntuals de migdia i bo de 7 banys, amb la intenció de dotar d’una major flexibilitat pel que fa a les entrades i que més gent es puga aprofitar del servei.

Les zones d’estada fora de l’aigua estaran regulades pel personal de la instal·lació seguint les directrius marcades en relació a la COVID-19 i posant especial cura en mantenir la distància de seguretat entre grups. La circulació per dins de la instal·lació estarà regulada amb diferents entrades i eixides per a evitar les aglomeracions i, a més, serà necessari l’ús de mascareta en les zones comunes com vestidors o servicis per a minimitzar el risc.

Per a més informació podeu consultar l’apartat de la pàgina web http://www.carcaixent.es/va/activitatsesportives/piscinadescoberta, on teniu diferent informació relacionada amb la normativa interna de la piscina d’estiu, informació de la piscina i els diferents plans de desescalada municipal que fins ara s’han posat en marxa, així com les diferents autoritzacions que cal omplir i portar a la instal·lació en el cas de menors i de persones que realitzen les tasques de tutor/a.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 1 =

caixaontinyent
ruta massamagrell