caixa popular

La pinaeta, un barri oblidat per Sagredo

El barri únicament percep 5000€ d’un pressupost de 60 milions

La pinaeta, un barri oblidat per Sagredo
08/05/2018 -

Aquest nucli, pròxim a Lloma Llarga i als terrenys de l’antic camp de Tir del Queixal, compta amb un total de 92 habitatges dins del càmping La Pinaeta i altres 25 xalets en l’entorn que “portava dècades sense connexió a la xarxa de subministrament d’aigua potable”.

En 2012 l’Ajuntament de Paterna amb el Partit Popular en el govern va fer un pas avance per a regularitzar la situació d’aquest nucli residencial en aprovar el Pla de Reforma Interior Cova de la Mel, que contemplava el desenvolupament de les infraestructures necessàries per al proveïment d’aigua potable, així com la xarxa de sanejament d’aigües residencials.

I va anar també el Partit Popular a l’octubre de 2014 el que porte al ple l’execució de la xarxa d’aigua potable en el barri de la Cova de la Mel a través de l’empresa mixta Aigües de Paterna, donant resposta així a una reclamació formulada durant dècades (des d’1.991) pels veïns de la zona.

Tres anys després el govern de Sagredo ha convertit aquest barri en un vertader femer, aqueix és el seu vertader¨ Pla Transforma¨. Les més de 100 famílies de la Pinaeta han hagut d’esperar al 2018 per a reivindicar en els pressupostos la falta d’inversió en el condicionament del barri, aconseguint tan sol del govern socialista 5000 euros d’1 millon del total per a solucionar les manques endèmiques del barri.

Els veïns porten sol·licitant des de fa anys serveis dels quals ja disposa la resta de Paterna, tals com disposar d’una parada d’autobús pròxima a la urbanització, la substitució dels fanals del carrer principal (carrer La Pinaeta) per unes noves amb tecnologia LED (cinc fanals), la instal·lació de cartells informatius on s’indique la prohibició de llançar enderrocs i residus en solar al final de la urbanització (zona de contenidors), o senzillament disposar d’una mica d’informació sobre on i quan traure les restes de posa i els estris.

I malgrat les promeses del govern del PSOE i de Compromís, la situació tant de l’asfaltat del carrer principal com de l’acumulació d’enderrocs, és pròpia d’un barri completament abandonat, quedant palés la deixadesa i la desídia de l’alcalde amb els seus veïns.

Per a la portaveu del Partit Popular, María Villajos, “els veïns de la Pinaeta no mereixen tenir un alcalde que solament trepitja el barri cada quatre anys en campanya electoral i que solament destine al barri 5000 euros d’un pressupost municipal de 60 Milions. Aquests veïns paguen imposats com en la resta de Paterna, quan els serveis que disposen són molt inferiors”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 11 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC