caixa popular

La Nit de Rock, amb VaDeBo i el musical “Frecuencia Musical” arriben a la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot dins de les seues festes patronals

La Nit de Rock, amb VaDeBo i el musical “Frecuencia Musical” arriben a la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot dins de les seues festes patronals
09/08/2017 -

La música serà la protagonista indiscutible del segon cap de setmana festiu a Burjassot que, des de l’1 d’agost, està vivint les festes en honor al seu Patró, Sant Roc, de la mà de la Clavaria de Sant Roc 2017, encapçalada per José López Tercero Muñoz García, Clavari Major i comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero.

De l’11 al 13 d’agost, la cita serà en el centre del poble, la seua Plaça de l’Ajuntament, punt que acollirà la celebració dels diferents actes programats, tots gratuïts, per al gaudi de les veïnes i els veïns del municipi.

Així, el divendres 11 d’agost l’inici de la vesprada, a les 18 hores, vindrà marcat amb el repartiment d’orxata i fartons, patrocinat per Óptica Alcocer. Un repartiment que comptarà amb la música de la pequedisco. Les tapes seran les protagonistes de la segona part de la vesprada, ja que, a les 20 hores, començarà el Festival de la Tapa per a, a les 23 hores, donar pas a la discomòbil.

frecuencia2El musical “Frecuencia Musical” serà l’encàrrec de posar el ritme a la nit del 12 d’agost. Un espectacle en què els ritmes més actuals sonaran en les veus de grans cantants. Serà a les 23:30 hores en la Plaça de l’Ajuntament, lloc en el qual, a la vesprada, hi haurà també repartiment d’orxata i fartons. El dia finalitzarà amb una macro discomòbil patrocinada, com en el cas del musical, per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Burjassot.

En aquest dia, la Penya El Coet va a celebrar, sobre les 23 hores, la pesa, en l’espai que tenen habilitat, el “coetódromo”, en els voltants del camp de futbol del Burjassot CF.

Després del repartiment d’entrepans d’embotit, sobre les 19 hores, el diumenge 13 d’agost, el grup valencià VaDeBo serà el cap de cartell en la Nit de Rock a partir de les 23:30 hores. Grup format a València en l’estiu de 2013, VaDeBo naix amb la intenció d’omplir un buit que els seus membres tenien, tots antics components d’altres bandes; es tracta d’un projecte que, a través de ritmes de música combativa, ska, reggae, hip-hop o punk rock cerca projectar l’energia que els seus membres donen a cada vers, a cada cançó i en cada concert. VaDeBo estarà precedit en l’escenari per un grup local al qual es donarà l’oportunitat de fer els seus primers passos en el món dels concerts.

Abans de l’inici de la Nit de Rock, la Penya El Coet torna a ser la protagonista de les festes patronals de Burjassot ja que, en el mateix recinte que el dia anterior, van a celebrar amb els més xicotets de la penya, la cordà infantil. Serà sobre les 22 hores. Tota la informació sobre la Penya es pot consultar al blog http://coetburjassot.blogspot.com.es/.

I, per a tancar la nit, el ritme el marcarà Nectariana DJ, veïna de Godella, que punxarà en la Plaça de l’Ajuntament els temes més nous i actuals del panorama musical nacional i internacional. Per a finalitzar, discomòbil a la qual està convidat tot el municipi.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + setze =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris