25n
25N
25N

'La mort de Guillem' es converteix en l'estrena més vista en la història d'À Punt

'La mort de Guillem' es converteix en l'estrena més vista en la història d'À Punt
03/10/2020 -

L’emissió aquest divendres de la pel·lícula ‘La mort de Guillem’ s’ha convertit en l’estrena més vista en la història d’À Punt en registrar un 11,3% de share i reunir 201.000 valencians davant el televisor. Aquesta xifra, segons ha informat la cadena en un comunicat, suposa el rècord històric en la franja de prime time. A més, altres 7.000 persones més des de 54 països diferents van seguir per streaming l’estrena.

Així, la pel·lícula es va convertir durant tota la seua franja en la tercera opció dels valencians, només batuda per les dues grans cadenes privades amb els seus grans formats, que tenien al voltant de 50.000 espectadors més.

La projecció de ‘La mort de Guillem’, que recrea l’assassinat de Guillem Agulló, es va incloure dins del programa ‘A la Ventura’, que també va batre el seu rècord d’audiència, amb un 8,5% de share i 103.000 espectadors. L’espai de debat i anàlisi de la radiotelevisió i web públiques valencianes va emetre un especial de tres hores i va comptar amb la presència dels pares del jove antifeixista de Burjassot (València), assassinat ara fa 27 anys.

Durant la pel·lícula, el pic d’audiència es va produir a les 22.00 hores, amb 222.000 espectadors i una quota de pantalla del 11,8%.

L’audiència acumulada de la pel·lícula ha impulsat aquest divendres a À Punt, que va aconseguir el seu segon millor registre de share diari, amb un 6,1% de mitjana. També van destacar el NTC Migdia (10,7%), L’Oratge (11,9%) i el NTC Nit (7,8%).

A més, i “per primera vegada en la història”, una pel·lícula s’emetia simultàniament en À Punt, TV3 i IB3. ‘La mort de Guillem’ va superar així els 700.000 espectadors entre les tres televisions autonòmiques. L’emissió va ser líder en TV3, amb un 17,6% i 430.000 espectadors, mentre que en la televisió pública balear va anotar un 4,4% de quota i 15.000 espectadors.

‘La mort de Guillem’ és una coproducció d’À Punt Mèdia i la Televisió de Catalunya i compta, entre altres, amb la participació de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), l’Institut Català d’Empreses Culturals (ICEC) i la Radiotelevisió de les Illes Balears.

Per part seua, l’etiqueta de Twitter #MortDeGuillemÀPunt va ser tendència número 1 en la Comunitat Valenciana i també tendència a Espanya durant l’emissió de la pel·lícula i el debat posterior. L’etiqueta va registrar 19.400 missatges, més de 8.600 participants en la conversa i 32 milions d’impressions.

L’emissió en línia de la pel·lícula va permetre que l’etiqueta s’utilitzara en 54 països diferents i va reunir més de 7.000 espectadors a través de l’emissió en streaming.

‘La mort de Guillem’ ja està disponible a la carta en la web i les aplicacions mòbils d’À Punt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + cinc =

bombers
CCCC