caixa popular

La indústria nacional augmenta la seua presència en el Valencia Boat Show

El saló nàutic de València disposarà d’una zona dedicada a les drassanes “made in Spain”

La indústria nacional augmenta la seua presència en el Valencia Boat Show
19/10/2017 -

El Valencia Boat Show, saló nàutic de València que se celebra de l’1 al 5 de novembre en La Marina de València, ha confirmat l’augment de drassanes espanyoles que aposten pel certamen valencià i que se sumen a empreses internacionals com Azimut, Bavaria, Beneteau, Hanse o Janneau, entre altres. El saló dedicarà en esta edició una àrea especial per als productes “made in Spain”, en el qual els visitants podran trobar innovadores propostes com una embarcació connectada a Internet en temps real, un vaixell capaç de navegar a vela amb alt rendiment i a motor com una llanxa o un veler inspirat en les grans regates oceàniques. Tampoc faltaran embarcacions que poden ser manejades amb el títol PNB, o unitats de treball flexibles tant en grandària com en cost. Per a tots els gustos i 100% made in Spain.

 

Rodman: vaixells connectats

La drassana gallega Grup Rodman, l’empresa més antiga d’Espanya en el seu sector, ha confirmat que estarà present enguany en el certamen amb dues embarcacions. Una d’elles, la Rodman Spirit 31 Fora Broda, és un dels seus models més innovadors, un vaixell connectat a Internet que permetrà al patró conéixer en temps real dades com el nivell i estat de les bateries, possibles vies d’aigua, risc d’enfonsament per acumulació d’aigua i presència de persones o coses, no esperades en l’embarcació, entre altres dades que es poden afegir. Rodman oferirà una demo d’este projecte, sota el nom “connecting over sigues”, a través d’una demo real, instal·lada en el Rodman SPIRIT 31. Li acompanyarà el Rodman 890 Ventura, un model concebut per al gaudi de la navegació, de la pesca, i del passeig, gràcies a la combinació característica de Rodman de robustesa, navegació, qualitat de construcció, i funcionalitat.

 

7Mars de Nautipol: exemptes de matriculació

També de Galícia ve la drassana Nautipol, que fa 12 anys que en el mercat dissenyant i construint les embarcacions d’esbarjo 7Mars, amb eslores de 4 a 10 metres, i que des de 2015 es dedica també a la construcció vaixells de passatgers i bucs pesquers. Nautipol presentarà a València els models 7Mars 30 Open FB i 7Mars 830 Creuer FB, dues embarcacions amb motorització foraborda que estan exemptes de l’impost de matriculació i que poden manejar-se amb la titulació del PNB, oferint gran habitabilitat, navegació i disseny.

 

La innovació de les grans regates en el creuer familiar

La drassana catalana Metall Composite Yachts presentarà el seu nou model de veler Tava’I Spirit of  the Siga, que aprofita les tècniques desenvolupades en grans regates com la Vendée Globe, la Volvo Ocean Race o la Ruta del Rom per a adaptar-les a la navegació d’esbarjo. El vaixell serà sens dubte una de les novetats del saló, ja que es va presentar per primera vegada a escala real en el saló nàutic de Gènova, i després de passar per Barcelona, estarà present en el Valencia Boat Show. El Tava’I compta amb doble quilla pendular automatitzada i carena plana, i per a la seua construcció s’empren materials d’alta tecnologia per la seua gran resistència i el seu pes reduït com el carboni o l’alumini. Amb 16 metres d’eslora i 5 de màniga, és un veler amb poc calat i alt rendiment sense renunciar a la comoditat a bord.

 

Nuva Yachts: dos vaixells en un

La drassana catalana Nuva Yachts presentarà en el Valencia Boat Show el seu nou Nuva MS6, un concepte únic de motor veler que amb unes reduïdes dimensions -5,99 metres d’eslora – és capaç de navegar a vela i a motor com si fóra una llanxa, a més de comptar amb màniga extensible i francobordo alt. Una altra de les novetats de 2017 que vénen a València de la mà de Nuva Yachts és el model M6, un nou model de vaixell de motor que es va estrenar la passada setmana a Barcelona.

 

Auxinavy: Embarcacions professionals flexibles

El murcià Auxinavy desembarca per primera vegada a València amb una variada oferta. La Spark 24, primer model de la sèrie, és una embarcació lleugera amb casc de planatge, totalment obert, amb consola central i pas “Walkaround” en coberta, que és la de major màniga del mercat de les del seu tipus.

També presentaran la Ranger Patrol, l’aposta de la drassana per fabricar una gamma d’embarcacions professionals lleugeres i de xicoteta grandària, que siguen d’alguna manera flexibles econòmicament, i més assequibles per a les administracions així com manejables per a patrulla, rescat, i serveis de taxi supply. I no faltarà la gamma de velers Cyclone, vaixells d’escola que enguany compten amb la novetat de poder adaptar-se per a discapacitats, entre altres unitats.

 

Rhalson marine: producció familiar valenciana

Amb un any i mig d’activitat a l’esquena, Rhalson Marine és una empresa familiar situada a Albal (València) que ofereix embarcacions a mesura i que estarà present en el saló valencià amb una embarcació Open de 6 metres d’eslora en sec, i mostrarà també a tots els visitants del saló els dissenys del seu espectacular trimarán.

De l’1 al 5 de novembre, la Marina de València oferirà una infinitat de possibilitats per als amants del mar i els seus esports.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats