25n
25N
25N

La Guàrdia Civil investiga a 6 persones per delictes relacionats amb la sostracció i venda il·lícita de taronges en la província de València

En una altra actuació realitzada per l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca s’ha procedit a la recerca de 3 persones per un delicte d’apropiació indeguda de 520 kg de taronges

La Guàrdia Civil investiga a 6 persones per delictes relacionats amb la sostracció i venda il·lícita de taronges en la província de València
23/02/2017 -

Dins dels serveis establits de forma permanent per la Guàrdia Civil de València per a evitar el robatori i comerç il·legal de productes del camp en explotacions agrícoles i en establiments de compra d’esta mercaderia, s’ha procedit en dues actuacions diferents de la i recerca de 6 persones per delictes relacionats amb la sostracció i venda de productes del camp en la província de València.

L’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sagunt i USECIA ha aconseguit la recerca de 3 persones, una dona i dos homes d’edats compreses entre els 23 i 48 anys i de nacionalitat espanyola, per la seua implicació en un delicte d’apropiació indeguda, falsedat documental.

Esta recerca s’inicie el passat 14 de febrer arran d’una inspecció a un vehicle sospitós que accedeix a un camí sense eixida, en identificar als ocupants pels agents estos es posen nerviosos.

Per tal motiu es procedeix a la identificació i registre del vehicle, en el qual portaven 420 kg de taronges amb les dates dels cítrics falsificades per a emparar la procedència de la taronja. Per la qual cosa es procedeix a la recerca d’estes tres persones per un suposat delicte d’apropiació indeguda i falsedat documental.

En una altra actuació realitzada per l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca, el passat 17 de febrer, es procedí a la recerca de 3 persones, dos homes i una dona de nacionalitat romanesa d’edats compreses entre els 25 i 35 anys per la seua implicació en un delicte d’apropiació indeguda.

Els agents van sorprendre estes persones mentre transportaven taronges sostretes en un vehicule en el terme municipal de la població de Carcaixent.

Estes actuacions se sumen a les ja realitzades de forma contínua pels diferents Equips Roca de la Guàrdia Civil de València que gràcies a la seua preparació, especialització i esforç diari, juntament amb la col·laboració constant dels agricultors eviten i persegueixen incessantment la comissió de qualsevol fet delictiu relacionat amb el món agrícola.

Les diligències instruïdes han sigut lliurades al Jutjat de 1a Instància i Instrucció de Sagunt i en el deganat dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció d’Alzira.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + un =

museo prehistoria