caixa popular

La Guàrdia Civil deté a una persona a Albaida per un delicte d'estafa i un altre de simulació de delicte

Esta persona simule un robatori amb violència i intimidació de 300 euros, un rellotge i un anell d’or

La Guàrdia Civil deté a una persona a Albaida per un delicte d'estafa i un altre de simulació de delicte
12/07/2017 -

La Guàrdia Civil de València hi ha procedit a la recerca d’una persona per simular el robatori amb violència i intimidació, quan eixia d’una entitat bancària en la localitat d’Albaida. Esta actuació s’emmarca dins dels serveis establits per a prevenir i evitar la comissió de delictes relacionats amb l’estafa i simulació de delicte en la província de València.

La Guàrdia Civil el passat dia 2 de maig va tenir coneixement mitjançant una denúncia d’un home, indicant que havia patit el robatori de joies i diners en efectiu en eixir d’una entitat bancària. Immediatament s’inicie un operatiu per part de la Guàrdia Civil de Beniganim i Ontinyent encaminat a esclarir els fets denunciats per esta persona.

Fruit de les gestions realitzades els responsables de la recerca van poder comprovar que el robatori va ser simulat per esta persona. La qual després de posar denúncia falsa estafe a la seua asseguradora amb 1080 euros al seu seguradora diversos efectes que es declaraven com sostrets estaven en poder dels denunciants en un traster proper al seu domicili.

La quantia dels efectes que figura en la denúncia ascendia a 300 euros, un rellotge i un anell d’or. Per tot açò, la Guàrdia Civil, va procedir a la recerca d’un home tots dos de 69 anys i nacionalitat espanyola per un delicte de simulació de delicte i delicte d’estafa. Les diligències han passat a la disposició del Deganat dels Jutjats d’Ontinyent.

La Guàrdia Civil de València adverteix de les conseqüències en les quals pot incórrer el denunciant si es demostra que els fets denunciats són falsos o que ha sigut mata de fets inexistents, per açò, es recorda que la presentació d’una denúncia falsa, comporta la comissió d’un delicte.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios