25n
25N
25N

La Guàrdia Civil deté a tres persones i investiga a altres quatre per la sostracció de més de 150.000 quilos de taronges en la comarca de L' Horta Sud

En esta actuació s’ha pogut recuperar un total de 340 kg de taronja de la varietat Nau- batega

La Guàrdia Civil deté a tres persones i investiga a altres quatre per la sostracció de més de 150.000 quilos de taronges en la comarca de L' Horta Sud
06/03/2017 -

Dins dels serveis establits de forma permanent per la Guàrdia Civil de València per a evitar el robatori i comerç il·legal de productes del camp en explotacions agrícoles i en establiments de compra d’esta mercaderia, la Guàrdia Civil va procedir a la detenció de 3 persones (2 homes i 1 dona) d’edats compreses entre els 55 i 37 anys, i tots de nacionalitats espanyola i 4 imputats homes, tres de nacionalitat romanesa i una quarta de nacionalitat espanyola amb edats compreses entre els 38 i 19 anys, com a presumptes autors de dos delictes de furt i un altre delicte de falsedat documental.

En esta actuació realitzada per l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Paiporta es té coneixement que des del passat mes de febrer per tota la comarca de l’Horta Sud s’estan sostraient gran quantitat de taronges dels camps.

Per açò i fruit de les perquisicions obtingudes per components de l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Paiporta, es va poder comprovar que es tractava de set persones que es dedicaven a sostraure la taronja i vendre-la a cooperatives de la localitat d’Algemesí i Torrent.

Per a açò els ara detinguts realitzaven falsificacions dels documents de traçabilitat agrària, fent-se passar per propietaris de les parcel·les agrícoles, podent així vendre les taronges sense alçar sospites. El total de quilos sostrets per estes set persones ascendeix a 150.000 quilos.

S’han pogut recuperar un total de 340 kg de taronges de varietat Nau-Batega. Estes actuacions se sumen a les ja realitzades de forma contínua pels diferents Equips Roca de la Guàrdia Civil de València que gràcies a la seua preparació, especialització i esforç diari, juntament amb la col·laboració constant dels agricultors eviten i persegueixen incessantment la comissió de qualsevol fet delictiu relacionat amb el món agrícola.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + sis =

museo prehistoria
museo prehistoria