25n
25N
25N

La Guàrdia Civil deté a quatre persones per participar en carreres il·legals a Tavernes de la Valldigna.

Els detinguts utilitzaven ciclomotors per a realitzar carreres il·legals en vies de comunicació obertes al trafique amb el consegüent perill per a la seguretat vial

07/02/2017 -

La Guàrdia Civil a la fi de l’any 2016, va tenir coneixement a través d’una aplicació mòbil de l’existència de vídeos on s’observava clarament l’existència de carreres il·legals de ciclomotors en vies de comunicació de la localitat de Tavernes de la Valldigna posant en perill la seua pròpia integritat física i la dels altres usuaris de la via.

Immediatament, s’inicie l’operació “Gran Prix”, per part de components de l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Gandia, a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor o autors d’estos fets delictius.

Fruit de les intenses gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s’ha pogut detenir a quatre homes d’edats compreses entre els 18 i 29 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat del tràfic.

Els detinguts utilitzaven ciclomotors “trucats” per a aconseguir major velocitat i així poder acabar en primer lloc en la carrera il·legal, la fi no era econòmic sinó aconseguir popularitat.

Durant la consecució d’esta activitat il·lícita comesa en una carretera amb tràfic obert es va posar en risc tant la integritat de participants com d’altres persones que en eixe moment circulaven per ella.

Estos fets van ocórrer l’any 2014 i gràcies a les recerques dels agents s’ha pogut detenir als autors d’estos successos tan perillosos per a la seguretat viària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + tretze =