25n
25N
25N

La Guàrdia Civil deté a quatre persones per la seua implicació en robatoris en habitatges de Toris

Els efectes sostrets per estes persones aconseguirien els 3.000 euros

10/04/2017 -

La Guàrdia Civil ha detingut a quatre persones implicades en robatoris amb força en habitatges de la localitat de Toris. El passat mes de gener s’inicie l’operació “REDCARD”, per part de components de la Guàrdia Civil de Xiva en la qual també han col·laborat la Policia Local de Toris, a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor o autors d’estos fets delictius.

Fruit de les intenses gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s’ha pogut detenir a estes quatre persones, dos homes menors d’edat i dos homes de 19 i 22 anys tots de nacionalitat espanyola per la seva implicació en robatoris amb força en habitatges de la localitat de Toris.

El “modus operandi” utilitzat pels detinguts consistia a aprofitar la foscor de la nit per a rondar habitatges sense habitants, estacionar el vehicle d’un d’ells ocult i pròxim a les mateixes i després de forçar les portes d’accés, accedir a l’interior de les estades sostraient els objectes de valor. A continuació efectuaven la venda dels objectes en el mercat de segona mà. El valor econòmic del sostret per estes persones rondaria els 3.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =

activem alfafar