25n
25N
25N

La Guàrdia Civil deté a dues persones per tràfic de drogues en la localitat de Daimús

Este operatiu se sumisca als ja realitzats per la Guàrdia Civil, per a eradicar el tràfic, cultiu i elaboració de substàncies estupefaents en la província de València

La Guàrdia Civil deté a dues persones per tràfic de drogues en la localitat de Daimús
02/03/2017 -

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, la Guàrdia Civil de Gandia venia investigant des del passat mes de febrer, la possibilitat que els residents en un habitatge de Daimús estigueren cometent activitats il·lícites relacionades amb el tràfic de drogues.

Per açò, es va iniciar l’operació “CHUPI” per part de la Guàrdia Civil de Gandia, a fi de poder identificar, localitzar i detenir als suposats autors.

Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’este operatiu, es va poder comprovar l’autoria d’estos fets il·lícits i descobrir el delicte de tràfic de drogues.

La fase d’explotació d’esta operació culmine quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció de 2 persones, un home i una dona de 53 i 47 anys respectivament i de nacionalitat espanyola per la seua implicació en els delictes de tràfic de drogues. En el registre del domicili practicat pels agents on es desenvolupaven activitats il·lícites en la localitat de Daimús es van confiscar de 70 grams de cocaïna, 40 grams de marihuana, 14 grams d’amfetamines, 295 grams d’haixix a més d’útils per a l’adulteració i distribució de la droga, 5.640 euros en metàl·lic, un telèfon mòbil i un turisme. Segons les recerques els detinguts serien els encarregats de subministrar la droga a terceres persones perquè estes realitzaren el “sovintege”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 10 =