25n
25N
25N

La Guàrdia Civil confisca en una intervenció 1.620 paquets de tabac ocults en maletes en l'aeroport de València

Una parella de nacionalitat Egípcia, portaven camuflats en un doble fons de les seues maletes, 1.040 paquets de tabac la dona i l’home 580 paquets de tabac

09/03/2017 -

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar el tràfic internacional de contraban de tabac en l’Aeroport de València, el passat dia 4 de març, s’estenc acta-Denúncia a un home de 33 anys i la seua companya de 39 anys, que portaven 1.620 paquets de tabac camuflats dins de l’equipatge. Els fets van ocórrer el passat dia 4 de març, quan un home i una dona tots dos de nacionalitat egípcia, procedents de l’aeroport del Cairo (Egipte) via Istanbul (Turquia) un vol internacional d’Istanbul (Turquia) països tercers via Istanbul (Turquia), van ser identificats el passat 4 de març per agents de la Guàrdia Civil de l’Aeroport de Manises (V), quan es disposava a arreplegar l’equipatge facturat davant les sospites que poguera portar tabac de contraban.

En el registre practicat per la Guàrdia Civil a l’equipatge d’esta persona, els agents van trobar 1.620 paquets de tabac ocults en dos equipatges mitjans (maletes concretament). Per estos motius, es va procedir a la sanció d’una dona de 38 anys i un home de 33 anys i de nacionalitat egípcia com a suposats autors d’una infracció a la Llei de Contraban. Estes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’eixa manera poder eradicar el va traficar de contraban i substàncies estupefaents en l’Aeroport de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

museo prehistoria