caixa popular

La Guàrdia Civil confisca 770 paquets de tabac amagats en maletes en l'aeroport de València

Una dona de nacionalitat espanyola, portava els paquets embolicats en paper d’alumini

La Guàrdia Civil confisca 770 paquets de tabac amagats en maletes en l'aeroport de València
27/06/2017 -

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar el tràfic internacional de contraban de tabac en l’Aeroport de València, el passat dia 23 de Juny, ens estenc acta-Denúncia a una dona de 53 anys, que portava 770 paquets de tabac camuflades dins de l’equipatge.

Els fets van ocórrer el passat dia 23 de Juny, quan una dona de nacionalitat espanyola, procedent de l’aeroport de Malabo via Madrid va ser identificada per agents de la Guàrdia Civil de l’Aeroport de Manises (V), quan es disposava a arreplegar l’equipatge facturat davant les sospites que poguera portar tabac de contraban.

En el registre practicat per la Guàrdia Civil a l’equipatge d’esta persona, els agents van trobar 770 paquets de tabac camuflades en paper d’alumini.

Per estos motius, es va procedir a estendre acta-Denúncia a esta persona com a suposada autora d’una infracció a la Llei de Contraban. Estes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’eixa manera poder eradicar el va traficar de contraban i substàncies estupefaents en l’Aeroport de València.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 19 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris