caixa popular

La Gran Nit de Juliol omplirà de cultura les places i carrers de València este dissabte

València comptarà amb més de 27 activitats en 24 localitzacions diferents de la ciutat

La Gran Nit de Juliol omplirà de cultura les places i carrers de València este dissabte
20/07/2017 -

La Gran Fira de València continua est cap de setmana amb la Gran Nit de juliol, que albergarà concerts i espectacles culturals en diferents localitzacions de la ciutat. La Fira, que porta ja 22 dies en marxa, acull este dissabte actuacions com les de Polock, Dorian, Fangoria o Areces + DJ. SET. L’oferta cultural d’este 22 de juliol comença des de les 18:00 h amb el concert de campanes en la Torre de Micalet, moment en el qual s’iniciaren les diferents activitats fins a les 2:30-3:00 de la matinada. Més de 27 activitats tindran lloc en 14 espais diferents de València, sense oblidar la Nit Celta en els Jardins de Vivers amb les actuacions del Mago de Oz i Celtas Cortos, entre uns altres.

Les apostes de la Gran Nit de juliol abasten des d’espectacles per a tota la família com La Cercafira, Javi Javichi o el mag Toni Pons fins a actuacions musicals com el Cor ACCEMA, el Concert 40 Principals Trending o la Colla El Cudol, agrupació cultural que interpretarà les bandes sonores de les sèries de TV més conegudes.

En esta línia, tindrà lloc La Ruta del Carme, on el públic podrà gaudir d’actuacions musicals de 30’ que comptaran amb grups locals en diferents localitzacions de 18:00 a 23:00 hores aproximadament. Una de les possibles rutes la marcarà la Xaranga Kriptonita, que amenitzarà el recorregut cultural pel Carmen i a la qual els assistents podran seguir.

Els museus també seran protagonistes d’esta jornada, gràcies a la iniciativa en la qual col·labora la Regidoria de Recursos Culturals i Patrimoni Cultural que dirigeix la edila Glòria Tello. Alguns dels museus que obriran les seues portes són la Almoina, la Cripta de Sant Vicent, la Llotja, el Museu de la Ciutat i el *Museu d’Història.

Sobre este acte, Pere Fuset ha assegurat que “esta Gran Nit compta amb l’obertura, com a pansa en les principals capitals europees, de molts museus. M’agradaria destacar que no són solament municipals i que volem agrair també la col·laboració d’altres institucions, públiques i privades que se sumen també a aquesta Gran Nit. Alguns d’estos museus obriran fins a les 0:00 i uns altres fins a les 2:00 de la matinada”.

El regidor de Cultura Festiva ha volgut fer una trucada especial als assistents a usar el transport públic “que es veurà reforçat pel que fa als serveis municipals l’EMT com als dependents a la Generalitat Valenciana (FGV) en referència a Metrovalencia que ampliarà el seu servici fins a les 2:00 o 2:30 depenent de les línies i, en el cas de l’EMT, totes les línies nocturnes estaran reforçades fins a les 4 de la matinada amb una freqüència de mitja hora per a afavorir que el públic puga participar d’aqueixes activitats usant els autobusos públics”.

Tota la informació sobre la programació de la Gran Nit de *juliol es pot consultar en la pàgina web: https://granfiravalencia.com/va/grannitvlc/

LLOTGES PER A LA BATALLA DE LES FLORES

Fuset també s’ha referit a les dades de la venda de la Batalla de les Flors de 2017 i ha destacat l’èxit aconseguit, ja que hi ha hagut 14.358 connexions simultànies per a aconseguir les entrades.

El servidor no ha mostrat cap incidència i s’han venut totes les entrades posades a la venda avui, un total de 403 explicant les llotges i tribunes. El procés de venda ha durat un total de dues hores des del seu inici fins que l’últim comprador ha adquirit la seua.

En els últims anys s’ha augmentat el nombre d’entrades disponibles ja en 2015 es van traure a la venda 283 llotges, un 30% més que en 2014. “Enguany, hi ha a la venda 425 llotges, 425 llotges amb el Govern de la Nau enfront de 217 amb el Partit Popular, quasi dupliquem les que treia el Partit Popular”, ha subratllat el regidor de Cultura Festiva.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + vint =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC