caixa popular

La gira ‘A Tres Bandes’ oferix el seu primer concert a Llíria

Més de 800 persones assistixen a les actuacions de “La Armónica” de Buñol, Santa Cecília de Cullera i la Primitiva de Llíria

La gira ‘A Tres Bandes’ oferix el seu primer concert a Llíria
22/10/2017 -

La capital del Camp de Túria va acollir anit el segon concert del cicle ‘A Tres Bandes’ que organitza l’Associació Musical Buñol-Cullera-Llíria, amb la participació dels seus respectius ajuntaments. L’entitat, presidida per José Vicente Pedrola, està constituïda per les sis bandes d’estes localitats, “La Artística” i “La Armónica” de Buñol”, l’Ateneu i Santa Cecília de Cullera, i la Primitiva i la Unió Musical de Llíria.

L’acte va comptar amb la presència de la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, Mª José Mira, l’alcalde de la ciutat, Manolo Civera, i els seus homòlegs a Cullera i Buñol, Jordi Major i Juncal Carrascosa, respectivament.

El teatre de la Primitiva va ser l’escenari de les actuacions que en esta ocasió van oferir el Centre Instructiu Musical “La Armónica” de Buñol dirigida per José Tello, la Societat Instructiva Musical Santa Cecília de Cullera sota la direcció de Carlos Garcés, i l’Ateneu Musical i d’Ensenyança Banda Primitiva de Llíria amb el seu mestre titular Javier Enguídanos. Més de 800 persones van assistir a este concert que es va iniciar prèviament amb una desfilada de les bandes participants des de l’ajuntament de la localitat.

La gira ‘A Tres Bandes’ s’estendrà fins a 2019 amb un cicle de concerts que està previst tinguen la seua pròxima parada al juliol de 2018 al municipi de Buñol.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − 7 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris