25n
25N
25N

La Generalitat ja té Whatsapp

La Generalitat ja té Whatsapp
20/03/2017 -

La Generalitat ha aprofitat el cap de setmana de la Cremà i la Romeria de les Canyes per a realitzar el seu primer enviament de missatges amb notícies i informació útil per a la ciutadania. Les persones subscrites al servei de Whatsapp de la Generalitat han pogut conéixer de primera mà els actes que s’han dut a terme en diferents punts de la geografia valenciana i, d’ara endavant, també rebran alertes sobretot allò que puga afectar a la seua vida diària.

D’aquesta manera, la Generalitat amplia el nombre de vies per les quals pretén acostar les institucions a la ciutadania. Les persones que desitgen subscriure’s a aquest canal podran fer-ho de manera gratuïta i rebran a l’instant -i sense cost per a la Generalitat- les principals notícies sobre qüestions que succeïsquen a la Comunitat Valenciana en l’àmbit d’actuació de l’Administració autonòmica.

Per a donar-se d’alta en aquest servei n’hi ha prou amb enviar un whatsapp al número de telèfon 629 462 912 indicant el nom i cognoms de la persona que escriu i incloure aquest nombre en l’agenda de contactes. Serà possible desactivar el servei en qualsevol moment fent arribar un únic missatge amb la paraula ‘BAIXA’ per la mateixa aplicació. El tractament d’aquesta informació es farà d’acord amb la Llei de Protecció de Dades.

Informació immediata i de primera mà

Durant les inundacions de fa uns mesos o l’ona de fred que va afectar tota la Comunitat Valenciana, les xarxes socials i serveis de missatgeria de la Generalitat es van convertir en canals d’informació fonamentals i útils per a la població. Amb aquesta iniciativa, la Generalitat s’ha proposat incrementar el seu efecte i audiència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =

museo prehistoria