caixa popular

La Generalitat i l'Ajuntament d'Aspe destaquen la gestió de les 73 vivendes públiques del municipi com a exemple de col·laboració entre institucions

La Generalitat i l'Ajuntament d'Aspe destaquen la gestió de les 73 vivendes públiques del municipi com a exemple de col·laboració entre institucions
18/05/2017 -

La Generalitat treballa amb la reparació d’una vivenda pública a Aspe per posar-la a disposició, en el menor termini de temps possible, d’una família amb vulnerabilitat social resident a aquest municipi. A més, està valorant els treballs de rehabilitació previstos a altres dos vivendes de la Generalitat.

Aquest ha estat un dels temes tractats a la reunió mantinguda entre la directora general de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Helena Beunza, l’alcalde d’Aspe, Antonio Puerto, i la regidora d’Urbanisme, María José Villa. En ella s’ha fet un repàs a la situació de les 73 vivendes que EIGE gestiona a aquest municipi i s’ha valorat molt possitivament el treball coordinat entre la conselleria i l’ajuntament. S’ha de destacar que, a Aspe, no existeixen ocupacions il·legals de vivendes públiques.

Així mateix, EIGE ha informat que ja ha iniciat el procés d’adjudicació de dos vivendes públiques a Aspe, que es cediran en breu. Cal destacar que, des de juliol de 2015, en aquesta localitat s’han adjudicat dos vivendes socials i s’ha invertit un total de 49.000 euros en actuacions de millora i reparació del parc públic.

A la reunió també s’ha acordat la col·laboració entre ambdues administracions per desenvolupar i complir amb la nova política de vivenda marcada perla Llei per la Funció Social de la Vivenda, impulsada per la conselleria que dirigeix María José Salvador.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − divuit =

viva gym canovas
exposicion caps tallats