25n
25N
25N

La Generalitat expressa les seues condolences per la defunció de Vicente Blasco

La Generalitat expressa les seues condolences per la defunció de Vicente Blasco
07/11/2016 -

La Generalitat, a través del secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha expressat les seues condolences per la defunció de l’empresari Vicente Blasco Infant i ha manifestat el seu més sincer condol als seus familiars i reunits.

Colomer ha assenyalat que Vicente Blasco “ha sigut una persona molt important per al turisme de la Comunitat Valenciana. Un emprenedor incansable, un destacat empresari del sector turístic molt convençut de la riquesa de la Comunitat”.

Fruit d’aquest convenciment i del seu compromís per impulsar l’activitat turística de la Comunitat Valenciana, va contribuir a la internacionalització del sector a través de les agències de viatges. Va ser president de l’Associació d’Empresaris d’Agències de Viatges de la Comunitat Valenciana durant molts anys i actualment ostentava el càrrec de president d’honor de la Confederació Espanyola d’Agents de Viatges.

Vicente Blasco també es caracteritzava per la seua capacitat de diàleg. Era un home elegant de tracte molt afable, que sempre estava disposat a col·laborar i a treballar amb l’objectiu de potenciar les destinacions de la nostra Comunitat.

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme ha assenyalat que “la seua absència representa una enorme pèrdua per al sector turístic de la Comunitat Valenciana, però la seua labor i la seua petjada inesborrable quedaran per sempre”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 7 =