25n
25N
25N

La Generalitat convoca les ajudes preparatòries per a l'elaboració de les estratègies de desenvolupament local participatiu

La Generalitat convoca les ajudes preparatòries per a l'elaboració de les estratègies de desenvolupament local participatiu
27/09/2016 -

La conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes preparatòries per a l’elaboració de les estratègies de desenvolupament local participatiu als candidats a Grups d’Acció Local Pesquera (GALP) que han sigut prèviament seleccionats.

La convocatòria estableix els criteris per a la seua assignació en el marc del Fons Europeu Marítim i de Pesca i fixa en un màxim de 30.000 euros la quantitat màxima que cadascun dels vuit GALP (La Safor, El Maestrat, Albufera, La Marina, Almar, La Plana, Badía de Santa Pola i de Guardamar) podrà rebre.

Els costos d’ajuda preparatòria podran cobrir les despeses necessàries per a la creació de capacitats, la formació i l’establiment de xarxes amb la intenció de la preparació i posada en pràctica d’una Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu.

Podran ser objecte de l’ajuda: accions de formació, estudis relatius a les zones en qüestió, costos relacionats amb l’elaboració de l’estratègia de desenvolupament local participatiu i costos administratius (costos de funcionament i de personal) d’una organització que sol·licita ajuda preparatòria durant la fase de preparació. També cobrirà el suport a xicotets projectes pilot.

El procediment de valoració tindrà en compte determinats criteris com el nombre de municipis pesquers, el nombre de confraries de pescadors de la zona, si es té una Organització de Productors Pesquers en la zona, el nombre de bucs que integren la seua flota pesquera i nombre d’instal·lacions d’aqüicultura i el valor comercial del producte, entre uns altres.

Amb aquesta convocatòria s’inicia el procediment vinculat a la nova estratègia de desenvolupament local participatiu a la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 1 =

museo prehistoria