25n
25N
25N

La Generalitat convoca ajudes per a donar suport a la participació de les seleccions esportives valencianes en els campionats d'Espanya

La Generalitat convoca ajudes per a donar suport a la participació de les seleccions esportives valencianes en els campionats d'Espanya
10/04/2017 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la convocatòria d’ajudes destinades a les federacions esportives que participen com a seleccions valencianes en els campionats d’Espanya per a l’any 2017. Per a això, la conselleria destinarà un màxim de 110.000 euros.

Aquestes subvencions van dirigides a les federacions esportives que desenvolupen la seua activitat dins de l’àmbit competencial de la Generalitat i tenen l’objectiu de donar suport a la participació de les seleccions esportives valencianes als campionats d’Espanya oficials.

S’entén per Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques, la competició única en el calendari anual de la federació espanyola corresponent, l’objecte del qual siga obtindre una classificació final oficial per comunitats autònomes en una determinada modalitat esportiva i categoria.

Aquestes ajudes es destinaran a finançar les despeses dels equipaments esportius per a esportistes i tècnics de les diferents seleccions que participen en els campionats de 2017. A més, es podran destinar a altres despeses derivades de la participació d’aquestes seleccions en aquests campionats, com ara desplaçament, allotjament i restauració.

També tenen com a objectiu millorar la imatge de l’esport valencià, mitjançant el disseny d’equipaments en què es garantirà l’ús del valencià i la identificació com a selecció, i inclourà el logotip de la Generalitat.

Cal assenyalar que les activitats de les seleccions hauran d’haver-se realitzat des de l’1 de desembre de 2016 fins al 30 de novembre de 2017, i els campionats de seleccions hauran de ser convocats, específicament, quant al nombre d’esportistes de cada selecció i sistema de puntuació concret.
Sol·licituds i terminis de presentació

Les federacions esportives interessades hauran de presentar la sol·licitud i la documentació corresponent en els registres de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i també podrà realitzar-se de manera telemàtica. Aquest procediment estarà publicat en la seu electrònica de la Generalitat.

El termini per a la presentació serà de 15 dies hàbils a comptar a partir de l’endemà de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana d’aquesta convocatòria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − un =