25n
25N
25N

La Fundació Esportiva Municipal cancel·la tres proves del Circuit de Carreres Populars

La Fundació Esportiva Municipal cancel·la tres proves del Circuit de Carreres Populars
25/04/2020 -

La Fundació Esportiva Municipal, «conforme les instruccions dictades per les autoritats sanitàries, i coneixedora que salut és el primer i preveient que les concentracions massives de persones seran les últimes a tornar a la normalitat», ha cancel·lat tres carreres pertanyents al XVI Circuit de Carreres Populars de València: el 26 d’abril, la VII Carrera José Antonio Redolat; el 24 de maig, la II Cursa i Marxa contra l’Esclerosi Múltiple, i el 14 de juny, la II Carrera Marta Fernández de Castro.

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha explicat hui que aquelles persones que es van inscriure en el Circuit podran recuperar la part proporcional de cadascuna d’aquestes carreres.

«A partir del 23 de setembre s’obrirà un termini d’un mes per a sol·licitar la devolució de les carreres no celebrades. Durant aquest termini es donarà l’opció de devolució o de donar eixe import a l’entitat Creu Roja que, entre moltes altres, està col·laborant amb les persones més desfavorides durant aquesta crisi sanitària, econòmica i social».

Passat aquest termini, tots els que no hagen respost se’ls descomptarà l’import de les carreres no celebrades en el moment de la inscripció a l’edició del Circuit de Carreres Populars de 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 2 =

museo prehistoria