caixa popular

La Fira Valenciana de la Música participa en la 2a edició del Curs de Màrqueting i Comunicació en la Indústria Musical de la Universitat Jaume I

Els estudis se centraran en la difusió de projectes musicals

La Fira Valenciana de la Música participa en la 2a edició del Curs de Màrqueting i Comunicació en la Indústria Musical de la Universitat Jaume I
25/09/2017 -

La Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend col·laborarà en la nova edició del Curs de Màrqueting i Comunicació en la Indústria Musical que se celebrarà a la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló a partir del pròxim mes d’octubre i que tindrà oberta la preinscripció fins divendres. El programa educatiu és fruit de la cooperació de l’empresa editora Songsforever i la UJI a través del Centre d’Estudis de Postgrau i Formació Continuada. Membres del Trovam! aportaran la seua experiència en l’organització d’un esdeveniment que enguany arriba a la cinquena edició i que tindrà lloc entre els dies 9 i 12 de novembre a la capital de La Plana.

L’objectiu dels organitzadors és donar resposta a la creixent necessitat de gestionar amb professionalitat la difusió de tot tipus de projectes musicals (festivals, sales de concerts, cicles, empreses promotores, estudis de gravació, segells, artistes, etc.). La primera edició es va portar a terme l’any passat amb totes les places cobertes i un alt grau de satisfacció per part de l’alumnat.

Luis Martínez Cháfer (doctor en Business Management, professor d’Administració d’Empreses i Màrqueting de l’UJI i músic) i Vicente Martínez (director de Songsforever i codirector del Postgrau en Gestió Empresarial de la Música a la Universitat de València) s’han encarregat de preparar l’oferta formativa que estarà centrada en les estratègies i ferramentes més eficients disponibles en l’actualitat. Així, s’abordarà la comunicació i el màrqueting en línia aplicats a la música, la gestió de comunitat en xarxes socials i el treball a gabinets de comunicació especialitzats, entre d’altres qüestions.

El professorat del curs estarà format per destacats professionals de la indústria musical a nivell internacional, experts universitaris i músics com Abraham Boba, compositor i cantant de León Benavente, i Carlotta Cosials, del grup Hinds. A més, es comptarà amb l’experiència de responsables de festivals (com el FIB, Arenal Sound, Rototom Sunsplash i Trovam!) i d’espais de música en directe. També cal destacar la presència del responsable de la captació de nous talents i de supervisar el desenvolupament artístic dels músics de Warner Music Spain, Pablo Rodríguez, o de Maxime Dodinet, senior digital product manager de Sony Music. Per últim, hi participaran dos dels periodistes musicals més importants de la premsa nacional: Rafa Cervera i Eduardo Guillot.

Les sessions tindran un enfocament eminentment pràctic i es completaran amb un projecte final en el qual els alumnes elaboraran un pla de màrqueting i comunicació baix la supervisió dels directors.

La matricula està oberta a graduats en Periodisme, Comunicació Audiovisual o Publicitat i Relacions Públiques; a persones amb estudis superiors de música o arts escèniques; a titulats en Turisme i Administració i Direcció d’Empreses; i a professionals del sector de la música, independentment dels seus estudis, que vullguen aprendre com gestionar el màrqueting i la comunicació d’esdeveniments i projectes musicals (promotors, tècnics de cultura, gerents de sales, mànagers, artistes, periodistes, etc.).

El Curs de Màrqueting i Comunicació en la Indústria Musical constarà de 120 hores i es desenvoluparà a la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la UJI del 20 d’octubre al 16 de desembre, els divendres de 16:00 a 20:30 i els dissabtes de 10:00 a 14:30. La preinscripció es tancarà aquesta mateixa setmana, el pròxim divendres 29 de setembre.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 13 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats