25n
25N
25N

La Fira de Gandia ampliarà la seua oferta cultural amb el "Tardeo"

La Fira de Gandia ampliarà la seua oferta cultural amb el "Tardeo"
25/09/2019 -

El departament de Política Festiva, organitzador de la Fira i Festes de Gandia, ha publicat el calendari d’actuacions musicals que tindran lloc del 27 al 30 de setembre a la plaça del Tirant. Actuacions que completaran les parades de “Streed Food” que s’ubicaran al costat del recinte firal durant els dies de festa.

D’aquesta manera, el divendres 27 a partir de les 18.00 hores, el grup La Seu realitzarà el seu Tribut a Fito. A partir de les 23.30 hores, el mateix grup continuarà amenitzant la vetllada, amb música pop rock espanyola.

El dissabte 28 de setembre, serà el torn per a un recorregut pel millor pop rock espanyol amb les actuacions de “Best of” i partir de les 18.00 hores i “Terminal 3” a partir de les 23.30 hores.

Ja el diumenge, i en horari de matí, la Mini disco Oci Urbà actuarà per al públic familiar. A les 18.00 hores serà el torn per a Dj Jose Coll, un dels referents de la música Remember, que actuarà a la plaça Tirant. Posteriorment i des de les 23.30 hores, DJ Coqui Selection serà l’encarregat de finalitzar la vetllada musical Remember.

Finalment, el dilluns 30 de setembre, el grup de Baile Salazar actuarà a partir de les 13.00 hores i tancarà les actuacions musicals de l’espai “La Polvareda” des de les 18.00 hores.

Jose Manuel Prieto, regidor responsable de la regidoria de Política Festiva, ha explicat que “hem estat treballant constantment en la potenciació de la Fira i pestes i fruit d’això és la posada en marxa de nous formats i horaris” “En aquest sentit el tardeo era una franja horària que no teníem a la Fira i Festes i que tindrem aquest any a la plaça Tirant gràcies a una programació que hem acordat amb les empreses concessionàries que prestaran el servei de Street Food que s’encarregaran dels llocs per menjar, sopar o servir menjars per a portar durant aquests dies” “Aquests espais es convertiran en noves propostes d’oci des de després de dinar fins a la nit”.

Finalment, l’edil ha recalcat que es tracta d'”una prova que esperem poder consolidar en pròximes edicions de la Fira i Festes i que consoliden l’amplitud i la magnitud de la programació de la Fira d’enguany perquè des del matí fins entrada la matinada tindrem programació en l’espai públic de l’escena urbana de la nostra ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + quinze =

torrent