25n
25N
25N

El centro sociocultural La Fàbrica es consolida com l'epicentre formatiu de la ciutat

El centro sociocultural La Fàbrica es consolida com l'epicentre formatiu de la ciutat
24/03/2017 -

La Fàbrica de Mislata s’ha convertit en un dels referents formatius de la ciutat gràcies a la programació de cursos i tallers que ofereix l’Ajuntament. Aquesta setmana han arrancat dos tallers amb ple d’alumnes, atrets per la possibilitat d’ampliar coneixements durant els pròxims mesos. Endinsar-se en el món de la fotografia digital i aconseguir expressar-se en un anglés fluid són els objectius d’aquests dos cursos que estan en marxa des de fa uns dies.

En el cas del curs d’introducció a la fotografia es requeria un nivell mitjà de coneixements tant de fotografia digital com de càmeres reflex. Els alumnes reben formació teòrica en les aules d’informàtica de la Fàbrica i també pràctica en l’exterior de les instal·lacions. El curs, impartit per Paco Barreda, intenta cercar un equilibri entre la presa fotogràfica i l’edició i cada cert nombre de sessions en l’aula posen en pràctica l’aprés amb diferents eixides.

Al costat del de fotografia s’està impartint aquests dies un taller de conversa en anglés. El curs està orientat al fet que els joves practiquen l’anglés oral, acompanyats per orientadors nadius que els guiaran tractant diferents temes d’interés. Aquest taller, que compta amb dos nivells, té com a objectiu preparar als alumnes per a poder mantenir una conversa en l’idioma anglosaxó.

L’oferta formativa continua amb el pròxim curs de “Màrqueting online” que començarà el pròxim 22 de maig. Les inscripcions tenen lloc en el mateix centre, de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 17 a 21 hores. L’activitat d’aquests cursos i tallers s’uneix també a la gran demanda que té diàriament la sala d’estudi de la Fàbrica, on cada dia assisteixen molts joves a preparar exàmens, anotacions i treballs de classe.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + deu =

museo prehistoria