25n
Orgull
Orgull

L’executiva de Més-Compromís emprén la marxa del nou projecte del valencianisme polític des del Botànic

El nou equip es prepara per a ampliar les bases i dissenyar una estratègia d’implantació amb què encarar els pròxims esdeveniments electorals

L’executiva de Més-Compromís emprén la marxa del nou projecte del valencianisme polític des del Botànic
06/07/2021 -

L’Executiva Nacional de Més-Compromís s’ha reunit per primera vegada aquesta vesprada al jardí Botànic de València, un espai «simbòlic» que, segons la Secretària General del partit, Àgueda Micó, «representa l’ambició del nou projecte del valencianisme polític del segle XXI». «És el moment de reil·lusionar a la ciutadania i créixer per a enfortir el conjunt de Compromís de cara als pròxims esdeveniments electorals», ha manifestat.

«Cal que la ciutadania de tots els racons del País Valencià reconega Més-Compromís com l’opció sobiranista d’esquerres i progressista que som». «Les enquestes demostren que allà on governem marquem la diferència, perquè som l’únic partit amb lideratges propers i centrat a mantenir la custòdia del territori i governar des de la perspectiva municipal», ha traslladat Micó.

Amb aquest precedent, la líder de Més- Compromís ha emprés la reunió amb les i els coordinadors territorials i els i les membres de les diverses àrees estratègiques en què s’agrupen els i les components de la nova executiva. L’objectiu que es marca el nou equip a curt termini és «engegar els congressos comarcals i locals», de manera que «puguem iniciar el curs centrades en la preparació electoral i l’eixamplament de les bases». L’executiva serà l’encarregada de dissenyar els equips de treball i les estratègies de consolidació i creixement adequades a cada zona, en funció de les necessitats d’implantació.

Permanent de l’Executiva Nacional

A la primera Executiva Nacional del Més-Compromís s’han triat les persones que formaran part de la Permanent de l’Executiva Nacional. En formaran part la Secretària General, Àgueda Micó; el President del Més-Compromís, Enric Morera, i els tres coordinadors, Maria Josep Amigó, Vicent Marzà i Amadeu Mezquida. Per altra banda, tots els caps d’àrea com Amparo Piquer, Vicent Martínez, Vicent Pons, Marian Campello, Reis Gallego i Ali Izquierdo. Finalment, un representant de joves per garantir-ne la seua presència, que serà Ferran Barberà, i a més el membre nat de la Coordinadora Nacional de Joves PV i de l’Assemblea Feminista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − un =