25n
25N
25N

La Diputació posa en valor la Font de Quart com a espai natural i d’esbarjo

Josep Bort: «Amb la millora de les àrees d’esbarjo dintre dels nostres recursos naturals contribuïm a incrementar la qualitat de vida dels veïns i veïnes dels nostres municipis»

La Diputació posa en valor la Font de Quart com a espai natural i d’esbarjo
31/05/2017 -

La Diputació de València ha efectuat intervencions de millora de la seguretat i recuperació ambiental de l’entorn de la Font de Quart al municipi de Quart de les Valls, en el marc de les actuacions circumscrites al programa de recuperació d’espais degradats. El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, ha visitat els treballs realitzats en aquesta zona, acompanyat per l’alcaldessa d’aquest municipi del Camp de Morvedre, Maria del Pilar Álvarez, i resta de membres de la corporació municipal.

El responsable de l’Àrea de Medi Ambient ha incidit en que aquest tipus d’intervencions «posen de manifest com millorant els nostres recursos naturals i d’esbarjo podem proveir d’una major qualitat de vida als veïns i veïnes dels nostres municipis», ha indicat Josep Bort.

La Font de Quart constitueix un dels espais més emblemàtics d’aquest municipi. Aquest deu d’aigua dolça abasteix a totes les terres del nord de la comarca del Camp de Morvedre des de temps molt antics. Actualment, aquest enclavament es troba habilitat com a àrea d’esbarjo, tot i que ha estat necessari realitzar una sèrie d’actuacions per dotar-la de major seguretat i incrementar la qualitat mediambiental de la zona.

«Amb aquesta intervenció s’han posat al dia alguns equipaments i s’ha fet un treball de condicionament i millora, que contribuirà a garantir en el futur la seua condició d’espai de trobada multigeneracional i de gran rellevància per al municipi. No podem oblidar que aquest és un espai de referència dintre de la comarca del Camp de Morvedre», ha remarcat el diputat.

L’execució del projecte ha comptat amb un pressupost de 29.034 euros, dels quals la Diputació de València ha efectuat una aportació de 24.679euros, mentre que els 4.355euros restants han estat sufragats pel consistori de Quart de les Valls.

En concret, els treballs realitzats han consistit en la renovació i millora dels paellers, adequant-los a la normativa existent i integrant-los en l’entorn natural i ambiental. S’ha procedit a la plantació de nou arbrat i la poda i neteja del ja existent, eliminant aquells elements amb risc de caiguda per tal de prevenir qualsevol tipus d’incident. Finalment, en matèria de seguretat s’ha portat a terme la reposició de les proteccions de fusta i la tanca perimetral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − onze =

Informacion coronavirus