25n
25N
25N

La Diputació impulsa el creixement de Carrícola com a destinació turística

La Diputació impulsa el creixement de Carrícola com a destinació turística
09/07/2017 -

Es tracta d’un dels municipis més xicotets de la província, amb una població que no arriba al centenar d’habitants. Situat en un entorn privilegiat, als peus de la Serra de Benicadell, Carrícola destaca per l’encant dels seus carrers, el seu dinamisme cultural, així com per la seua aposta per la sostenibilitat i els projectes respectuosos amb el medi ambient.

Tots aquests atractius fan de Carrícola una destinació amb un enorme potencial com a proposta turística, cultural i mediambiental. No obstant açò, les limitacions imposades per la falta de normativa en matèria urbanística han impedit a la localitat créixer i desenvolupar tot el seu potencial. “Estem limitats totalment. No podem eixir-nos del casc urbà, i aquest ja no deixa marge d’actuació”, ha assegurat l’alcaldessa del municipi, Susana Cháfer.

Fins ara, Carrícola solament havia comptat en l’àmbit urbanístic amb la delimitació del casc urbà, però amb l’assistència de la Diputació de València disposarà d’un Pla General d’Ordenació Urbana que permetrà a la localitat créixer i desenvolupar-se com a municipi, facilitant l’impuls d’iniciatives que contribuïsquen a la seua supervivència, així com a l’atracció de turistes i de persones que decidisquen quedar-se a viure allí.

El Pla General es troba en un estat avançat de desenvolupament, a l’espera de la seua aprovació definitiva per part de la Generalitat Valenciana. Així mateix, el municipi ha rebut assistència per a l’elaboració de l’inventari de béns, un requisit exigit als ajuntaments des de 2014, però que el Ministeri d’Hisenda demanda tenir actualitzat enguany.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − onze =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell