caixa popular

La Diputació impulsa el benestar social a través de la xarxa d'associacions que treballen amb col·lectius vulnerables

La diputada Mercedes Berenguer s’ha reunit amb ASPAYM, l’associació de persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques de la Comunitat, en el full de ruta de la inclusió social

La Diputació impulsa el benestar social a través de la xarxa d'associacions que treballen amb col·lectius vulnerables
07/02/2018 -

Una de les apostes de la Diputació de València des que començara la legislatura és la promoció del benestar social a través de les associacions de suport a col·lectius vulnerables. És per açò que la diputada responsable de l’àrea de Salut, Educació i Benestar Social, Mercedes Berenguer, es reuneix periòdicament amb aquestes entitats. “Volem contribuir a afavorir la inclusió social i millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional”, apunta Berenguer.

ASPAYM Comunitat Valenciana, associació de persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques, ha sigut l’última a presentar els seus projectes a la diputada. El vicepresident, Carlos Sotos, i el gerent, Vicente Balaguer, han sol·licitat informació sobre els plans a les quals poden optar enguany. “Per a nosaltres qualsevol ajuda sempre és bona. En els dos últims anys hem rebut subvencions de la Diputació que hem dedicat a manteniment”, explica Balaguer.

Un exemple de com es materialitzen eixes ajudes és el vehicle que va adquirir l’associació en 2017. “Una furgoneta que ens urgia”, segons el vicepresident. Dels 30.700 euros que van rebre de la Diputació, 24.000 es van destinar a aquest vehicle adaptat.

Per a enguany, la Diputació de València ha reforçat la seua aposta pel benestar social amb una inversió total que supera els 31 milions d’euros. Una quantitat global en la que cada any es reserva un espai per a la concessió de subvencions a entitats que, com ASPAYM, desenvolupen la seua activitat en la província i contribueixen a desenvolupar activitats i programes de recolzament en benefici dels sectors més vulnerables.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + nou =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris