25n
25N
25N

La Diputació i Proava col·laboraran per a impulsar la promoció i el consum de productes autòctons i de qualitat

La vicepresidenta, Maria Josep Amigó, es reuneix amb membres de l’Associació per a la Promoció Agroalimentària de Qualitat de la Comunitat amb l’objectiu d’estudiar la coordinació d’accions entre les diferents àrees de la corporació provincial

La Diputació i Proava col·laboraran per a impulsar la promoció i el consum de productes autòctons i de qualitat
18/11/2016 -

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, s’ha reunit amb representants de l’Associació per a la Promoció Agroalimentària de Qualitat de la Comunitat Valenciana (Proava), amb el propòsit d’establir vies de col·laboració per a impulsar la promoció i el consum de productes autòctons valencians i de qualitat.

Durant aquesta trobada, Maria Josep Amigó, s’ha compromès a coordinar les relacions entre Proava i les diferents àrees i òrgans que conformen l’ens provincial. “La Diputació valora molt positivament l’aposta que realitza Proava pels productes autòctons i de qualitat, que es comercialitzen a les diferents localitats de les comarques de València”, ha destacat. Per això, “des de la corporació provincial estem oberts a estudiar fórmules de col·laboració per a recolzar l’aposta per la producció realitzada en el nostre territori”, ha remarcat.

Proava és una associació sense ànim de lucre que aglutina al voltant de 200 entitats del sector agroalimentari, vinícola, cooperatiu, empreses de gastronomia tradicional, associacions, Denominacions d’Origen i Marques de Qualitat. El seu principal objectiu radica en la promoció dels productes agroalimentaris de la Comunitat, des d’un punt de vista cultural, divulgatiu i responsable, a través de l’organització de nombrosos esdeveniments mitjançant els quals es tracta d’apropar el productor al consumidor final d’una forma en la que es democratitza la cultura vinícola i gastronòmica, cercant sempre idees imaginatives en les que recolzar les esmentades actuacions.

Es tracta, a més, d’una entitat que compta amb el suport de les distintes Denominacions d’Origen de la Comunitat, i altres entitats oficials i institucions públiques, com la mateixa Generalitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =