caixa popular

La Diputació i el Llevant UD renoven la seua aliança per a impulsar el futbol base, femení i inclusiu

El president de la Corporació, Jorge Rodríguez, i el de la Fundació Llevant UD, Vicente Furió, segellen l’acord de col·laboració en el Ciutat de València al costat de la diputada d’Esports, Isabel García

22/09/2017 -

La Diputació de València renova un any més la seua col·laboració amb la Fundació Llevant UD Cent Anys, una subvenció del voltant de 200.000 euros amb la qual la Corporació provincial pretén ajudar a aquest ens vinculat al club ‘granota’ a impulsar l’esport base, femení i inclusiu.

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, i la diputada d’Esports, Isabel García, han visitat aquest divendres el Ciutat de València, on han sigut rebuts pel president del Llevant UD, Quico Català, el màxim responsable de la Fundació Llevant Cent Anys, Vicente Furió, i una representació de jugadores i jugadors de les diferents categories del club ‘granota’, entre elles els equips de paràlisi cerebral, les xiques del Femení i xavals de la pedrera, a més del futbolista del primer equip Pedro López.

L’acte sobre la gespa del Ciutat de València ha posat de manifest l’aposta de l’àrea d’Esports de la Institució provincial i el Llevant UD pel futbol base, femení i apte per a tot tipus de persones, derrocant les barreres físiques i mentals. En paraules del president de la Diputació, que ha celebrat el bon moment esportiu del primer equip, “estem molt orgullosos de poder recolzar aquest projecte consolidat d’un club que creu en els valors de l’esport, com l’esforç i la solidaritat i el treball en equip; eixos valors formen part també del full de ruta de la Diputació”. Rodríguez ha destacat també “la cura que el Llevant UD fa de la seua massa social i de totes les seues categories inferiors, així com de l’equip femení i els equips amb persones discapacitades”.

Els responsables de la Corporació provincial han sigut rebuts en la Sala de Juntes de l’estadi levantinista per Quico Català i el president de la Fundació Llevant Cent Anys, una entitat sense ànim de lucre que organitza, entre altres esdeveniments, un torneig de futbol 8 per a persones amb discapacitat intel·lectual i un torneig amateur de futbol 7 femení.

La diputada d’Esports, Isabel García, ha recordat la condició de la Diputació de València com a patró de la Fundació Llevant UD i ha posat en valor la importància de “fomentar l’activitat física en la pedrera, així com la inclusiva i femenina, com a eina que vertebra la societat i promou la igualtat d’oportunitats i l’equitat social i de gènere”.

Per la seua banda, el president de la Fundació Llevant UD, Vicente Furió, ha explicat que “l’objectiu fonamental és la solidaritat i donar una oportunitat als esportistes que vulguen mostrar les seues qualitats”. Furió ha volgut també donar les gràcies a la Diputació de València, que “ha estat al nostre costat en els bons i en els mals moments”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − catorze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats