caixa popular

La Diputació habilitarà aparcament gratuït per als usuaris del servei d’urgències de l’Hospital de La Ribera

Se trata de un solar propiedad de la institución provincial situado junto al centro de salud de Alzira, cuyos trámites de cesión “se acelerarán al máximo”, según el diputado de Administración General, Pepe RuizEs tracta d’un solar propietat de la institució provincial situat al costat del centre de salut d’Alzira, els tràmits de cessió del qual “s’acceleraran al màxim”, segons el diputat d’Administració General, Pepe Ruiz

La Diputació habilitarà aparcament gratuït per als usuaris del servei d’urgències de l’Hospital de La Ribera
29/09/2017 -

La Diputació ultima els detalls per a la cessió d’un solar de propietat provincial al que se li donarà ús com aparcament lliure i gratuït amb accés a l’entrada d’urgències de l’Hospital de la Ribera d’Alzira. Es tracta d’un servei que donarà cobertura als usuaris del centre que acudisquen a aquest departament d’atenció mèdica, de manera que podran disposar de places d’estacionament de vehicles de forma gratuïta.

“El que intentem és donar resposta a una necessitat dels usuaris d’aquest hospital, de manera que no hagen de pagar uns diners extres per tenir els seus vehicles aparcats i més per acudir al centre per qüestions de salut”, ha assenyalat el diputat d’Administració General, Pepe Ruiz. “Es milloraran les zones d’accés d’urgències i el servei als usuaris, ja que som conscients que l’hospital registra un gran nombre de pacients diàriament”, ha indicat el regidor de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira, Fernando Pascual.

El solar és propietat de la Corporació provincial i se situa al costat del centre de salut. En aquest sentit la Diputació treballa perquè la cessió es produïsca al més prompte possible perquè els usuaris puguen disposar d’aquest servei. “La voluntat de la Diputació de València, a través de l’àrea d’Administració General, és satisfer la demanda de la ciutadania, i per a açò es van a accelerar els tràmits al màxim”, ha assegurat Pepe Ruiz.

Una intenció que comparteix l’Ajuntament d’Alzira i que li ha traslladat el regidor d’Urbanisme del Consistori al diputat d’Administració General en una reunió mantinguda en la seu de la Corporació provincial. D’aquesta manera, ambdues institucions es comprometen a donar resposta a les necessitats dels usuaris, de manera que es facilite el desplaçament i l’accés als edificis de la ciutat, en aquest cas, de l’Hospital de la Ribera.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris