caixa popular

La Diputació finança projectes i actuacions destinats a promoure la transparència i la participació

Fins al 2 de novembre tant ajuntaments com a entitats associatives podran sol·licitar subvencions per a projectes i activitats que fomenten la participació ciutadana, la transparència i l’accés a la informació pública

La Diputació finança projectes i actuacions destinats a promoure la transparència i la participació
06/10/2017 -

La Diputació dins de l’àrea de Govern Obert i Transparència que lidera Roberto Jaramillo, convoca aquestes ajudes per a beneficiar a ajuntaments i associacions de la província de València amb el ferm propòsit de fomentar la transparència i la participació pública així com donar resposta a l’alta demanda generada per aquestes institucions.

Amb aquesta línia de finançament que es troba dins dels projectes desenvolupats en 2017, la Diputació avança un pas més en el compromís adquirit davant la ciutadania per a enfortir la cultura de la transparència i la participació en l’àmbit local amb l’aprovació d’Estratègia GO!

Les entitats locals rebran una injecció de 250.000 euros per al desenvolupament d’actuacions emmarcades dins de dues modalitats; Foment de la Participació Ciutadana i Foment de la Transparència i l’accés dels ciutadans a la informació pública.

D’altra banda, la Diputació ha convocat una subvenció de 215.500 euros que anirà a parar a entitats associatives, per a col·laborar amb la realització de projectes i actuacions en matèria de participació ciutadana i foment de la cultura de la transparència.

Tant ajuntaments com a associacions disposen de 30 dies hàbils des de la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) per a presentar la seua sol·licitud, un termini que finalitzarà el pròxim 2 de novembre.

Tota la informació a prop d’aquestes línies de subvenció, així com els impresos de sol·licitud i de justificació està disponible en la pàgina web de la Diputació de València.

 

Estratègia de Govern Obert

Aquesta mesura s’emmarca dins de l’Estratègia de la Diputació en matèria de Govern Obert per al període 2016-2019, coneguda com GO! #DiputacioValencia, que incorpora diverses àrees d’acció i múltiples projectes encaminats a enfortir la cultura de transparència i obertura de les administracions públiques.

El compromís fonamental de l’Estratègia GO! #Diputació València és el de treballar en el marc d’un vertader projecte d’innovació social i democràtica. Un projecte que té com a fi primera i últim l’apoderament de la ciutadania perquè aconseguisca el poder real de conéixer, controlar i influir permanentment en les qüestions públiques que l’afecten i interessen.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − tres =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris