caixa popular

La Diputació exposa el pla d’igualtat de la Comissió Europea en el Encuentro de Mujeres Andaluzas

El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, participa en un esdeveniment que congrega a Màlaga a més d’un centenar de persones per a parlar de polítiques de gènere

La Diputació exposa el pla d’igualtat de la Comissió Europea en el Encuentro de Mujeres Andaluzas
21/10/2017 -

El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes ha participat com a ponent en el VII Encuentro de Mujeres Andaluzas de la Comunitat Valenciana i Joventut, una cita en la qual ha acostat als assistents el pla estratègic d’igualtat de la Comissió Europea.

La trobada, organitzada per la Federació d’Entitats Culturals Andaluses a la Comunitat Valenciana ha congregat a més d’un centenar de persones procedents de les diferents cases d’Andalusia de la Comunitat Valenciana per a tractar les diverses polítiques existents en matèria d’igualtat i els reptes a superar.

“Europa pretén afermar el seu compromís de promoure la igualtat entre homes i dones, centrant-se en aspectes tan fonamentals com augmentar la participació de la dona en el mercat laboral, promovent la igualtat entre els dos sexes i assegurant els drets de les dones a tot el món”, ha destacat.

Nofuentes també ha destacat els diferents programes finançats per la UE que contribueixen a desenvolupar aquest compromís, com “els 5.850 milions d’euros que durant el període 2014-2020 han destinat els Fons Estructurals i d’Inversió Europeus per a engegar mesures per a promoure la igualtat”.

Així mateix, el diputat ha tingut paraules d’agraïment per a la presidenta del FECA-CV, Puri Torres López, “per l’immens treball que estan realitzant des de l’associació per promoure valors d’igualtat, fomentant la implicació juvenil en açò”. I ha destacat el seu compromís per “seguir col·laborant i treballant mà a mà amb la FECA-CV”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats