caixa popular

La Diputació de València s'uneix a la xarxa internacional Euroreso

Bartolomé Nofuentes: “Portem anys demostrant que la Diputació de València està en primera línia, encapçalant projectes i servint de nexe entre aquests i la Unió Europea”

La Diputació de València s'uneix a la xarxa internacional Euroreso
20/03/2018 -

La Diputació de València ja forma part de la xarxa internacional Euroreso, conformada per més de 57 socis pertanyents a 30 països de la Unió Europea. Un partenariat en el qual es desenvolupen nombrosos projectes destinats a la integració social i al desenvolupament científic i econòmic.

Així, el diputat provincial de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, ha sigut l’encarregat de defensar la candidatura de la institució valenciana durant la jornada celebrada a València el 12 de febrer.

En la seua compareixença, Nofuentes ha destacat el paper que juga la institució valenciana “en el seu suport a les iniciatives innovadores, socials, sostenibles i integradores que des dels nostres municipis, empreses i emprenedors i emprenedores, s’estan desenvolupant”.

El diputat també ha exposat l’àmplia experiència que la Diputació ha adquirit tant com a soci, especialment en aquelles propostes que han optat a formar part de programes i finançament europeus, com liderant altres iniciatives o servint d’experiència pilot.

“Portem anys demostrant que la Diputació de València està en primera línia, encapçalant projectes i servint de nexe entre aquests i la Unió Europea”.

D’aquesta manera, la Diputació s’integra en una xarxa que compta amb representants de tots els sectors, des d’entitats representatives de la societat civil, passant pel sector empresarial, amb especial presència d’entitats que aposten per l’ecologia o la innovació; fins al sector educacional, amb universitats, instituts tecnològics o centres d’idiomes.

“El nostre objectiu és seguir sumant forces per a crear sinergies que faciliten al nostre teixit empresarial desenvolupar el seu treball, beneficiant així als nostres Ajuntaments i ciutadania”, ha conclòs Nofuentes.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC