25n
25N
25N

La Diputació de València recolza a emprenedors i emprenedores valencians per a obtenir finançament europeu

“Mantenim el nostre compromís de facilitar la implementació de nous models de negoci”, assegura el diputat provincial de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes

La Diputació de València recolza a emprenedors i emprenedores valencians per a obtenir finançament europeu
27/12/2017 -

El diputat provincial de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, seguint la línia de treball i suport a les pimes i a l’emprenedoria valenciana que defensa la Diputació de València, ha mantingut una reunió per a conéixer de primera mà la innovadora iniciativa d’un emprenedor valencià.
El projecte, que opta a finançament europeu de l’Instrument Pime, consisteix en la creació d’estructures mòbils capaces de captar energia solar fotovoltaica, convertint-se així en fonts d’energia que poden ser usades com a punts de recàrrega de bicicletes elèctriques, per exemple, o com a substitutes dels grups electrògens en activitats temporals.

Amb açò, “SunnerBox”, que és el nom que rep el projecte, ha despertat gran interés en la institució valenciana. Així, Nofuentes ha destacat “la seua aposta per les noves tecnologies darrere de la sostenibilitat”, assegurant que “la proposta té més que suficient potencial per a optar a finançament europeu”.

En aquest sentit, el diputat ha recalcat que “davant aquestes iniciatives, amb un caràcter innovador tan marcat, des de la Diputació de València seguirem donant suport i assessorament a emprenedors i emprenedores i a pimes, recolzant-los davant Europa”.

“El nostre compromís segueix sent treballar per a facilitar la implementació de nous models de negoci, acostant el respatler financer de la Unió Europeu, de manera que entre tots i totes, anem a generar riquesa i ocupació de qualitat en la nostra província”, ha conclòs Nofuentes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa