25n
25N
25N

La Diputació concedeix 154.000 euros per a vehicles adaptats a cinc col·lectius de discapacitats

La Diputació concedeix 154.000 euros per a vehicles adaptats a cinc col·lectius de discapacitats
28/09/2016 -

La Junta de Govern de la Diputació de València ha aprovat aquest dimarts concedir subvencions directes, per valor de 154.000 euros, a cinc associacions que treballen per a millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat física i/o psíquica. Aquestes ajudes estan dirigides a l’adquisició de vehicles adaptats per a l’activitat diària d’aquests col·lectius socials.

La primera d’aquestes subvencions directes s’ha concedit a la Fundació ADIEM, que treballa amb programes de rehabilitació psicosocial en les comarques de La Vall d’Albaida i part de La Costera. ADIEM rebrà 26.139 euros per a l’adquisició d’un vehicle adaptat que traslladarà als usuaris d’un dels seus centres de rehabilitació.

Una altra de les ajudes la rebrà la Federació d’Associacions de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la província de València (COCEMFE València), per un import de 36.300 euros, destinats a l’adquisició d’un vehicle en el qual s’invertirà un màxim de 24.300 euros, reservant 12.000 euros per a la seua posterior adaptació a les necessitats dels usuaris.

L’Associació de Persones amb Lesió Medul·lar i Grans Discapacitats Físiques (ASPAYM Comunitat Valenciana) disposarà igualment de 31.077 euros, dels quals 24.000 estan previstos per a l’adquisició del vehicle i la resta per a adaptar-ho. També s’ha aprovat la subvenció directa a l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de Paterna, L’Eliana i San Antonio de Benagéber (AFEMPES), que rebrà 23.849 euros per a adquirir el seu vehicle adaptat.

Finalment, l’Asociació Trèvol, dedicada a l’atenció de persones amb diversitat funcional, rebrà 37.000 euros de la Diputació de València, dels quals 25.000 s’invertiran en la compra d’un nou vehicle i 12.000 en el procés d’adaptació tenint en compte les necessitats dels usuaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + setze =

museo prehistoria
museo prehistoria