25n
25N
25N

La Diputació ajuda a La Pobla del Duc a renovar les instal·lacions de la seua piscina municipal

El president, Jorge Rodríguez, visita en el municipi de la Vall d’Albaida la zona esportiva, en la qual s’ha reformat i adequat la piscina i els vestuaris i es construirà un nou gimnàs municipal

La Diputació ajuda a La Pobla del Duc a renovar les instal·lacions de la seua piscina municipal
12/06/2017 -

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat les actuacions empreses per l’Ajuntament de la Pobla del Duc, a la Vall d’Albaida, amb ajuda de la Corporació provincial, entre les quals destaquen les millores en la zona esportiva, tant la renovació de la piscina municipal com la construcció d’un nou gimnàs.

Rodríguez ha assenyalat, en el complex esportiu de la Pobla del Duc, que “aquest tipus d’obres demostren que no ens vam equivocar en apostar per l’autonomia d’alcaldes i alcaldesses a l’hora de decidir què inversions realitzaven en els seus municipis amb les ajudes de Diputació”. En opinió del president, “les millores en instal·lacions esportives, carrers, xarxes de sanejament i aigua o espais socials i culturals són un exemple de la gestió per a resoldre problemes de les persones que està desenvolupant tant la Diputació com els ajuntaments de la província”.

En el cas de La Pobla del Duc, el consistori ha renovat les instal·lacions de la piscina municipal amb prop de 40.000 euros del Pla d’Inversions Sostenibles de la Diputació. Jorge Rodríguez, acompanyat per l’alcalde, Vicent Gomar, i el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha inaugurat la nova piscina assegurant que la Corporació que presideix “seguirà treballant per a millorar els serveis i la qualitat de vida dels veïns de la Pobla del Duc i la resta de municipis valencians”.

Per la seua banda, l’alcalde, Vicent Gomar, ha agraït al president de la Diputació el canvi de rumb en la gestió de la Corporació provincial, especialment en “la confiança que diposita en els municipis perquè puguem decidir les obres que executem, donant resposta a les peticions dels nostres veïns”.

Una altra d’aquestes demandes a La Pobla del Duc, que començarà a executar-se en breu, és el gimnàs municipal que es construirà en el poliesportiu, finançat amb 150.000 euros de la Diputació. Aquesta actuació completarà l’equipament esportiu d’aquest municipi de 2.500 habitants de la Vall d’Albaida.

 

626.000 euros en dos anys

Els 190.000 euros invertits en la piscina i el gimnàs són part de la inversió de 626.000 euros que la Diputació ha realitzat a La Pobla del Duc en els dos primers anys de legislatura. D’aquesta partida, 216.000 euros provenen de l’antic Pla d’Obres i Serveis, actualment SOM, amb el qual s’ha escomès, entre altres obres, la millora del centre social.

El Pla d’Inversions Sostenibles (PIFS) ha deixat en el municipi altres 175.000 euros, amb els quals s’han abordat, entre altres obres, la renovació de la piscina, les millores de senyalització i accessibilitat a la Ronda i la rehabilitació dels vestuaris del poliesportiu.

A més, La Pobla del Duc ha rebut 30.000 euros del Pla de Camins i Vials, 4.000 euros del Pla d’Ocupació provincial, altres 4.000 per a l’organització de la Fira Comercial i Gastronòmica i els 47.000 euros del Fons de Cooperació Municipal que han creat el Consell i la Diputació, i que poden destinar-se a inversió o despesa corrent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + dinou =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna
ruta massamagrell