caixa popular

La Copa Davis, una oportunitat única

La Copa Davis, una oportunitat única
16/04/2018 -

València està preparada per a acollir esdeveniments de referència a nivell esportiu i ho hem demostrat amb la Copa Davis. Podemos sentir-nos satisfets i reconéixer l’èxit que ha tingut per a la nostra ciutat celebrar els quarts de final d’aquesta rellevant competició internacional.

Ja ho vam demostrar amb l’acolliment del Mundial de Mitja Marató i ens hem superat amb la celebració d’aquesta fase eliminatòria de la Copa Davis. València ha estat a l’altura i s’ha bolcat amb el tenis. La ciutat sencera s’ha lliurat per a fer d’aquest esdeveniment una oportunitat única.

La Copa Davis, sens dubte, ha sigut un èxit, tant en l’assistència de públic als partits i entrenaments com en la planificació, organització i desenvolupament del campionat. Queda clar que podem celebrar aquest tipus d’esdeveniments esportius de forma controlada i sostenible.

Després d’aquest esdeveniment podem dir que València no és solament ciutat del running, els valencians i valencianes s’han sumat al tenis. Escollir la Plaça de Bous com a seu per a albergar aquesta competició va ser un altre dels encerts. La plaça va vibrar amb cada rematada dels grans del nostre país. Tenir a l’equip espanyol en la nostra casa, amb Rafa Nadal al capdavant, és un autèntic orgull per a tots els valencians i valencianes.

El cost que ha tingut aquest esdeveniment per a la nostra ciutat ha suposat un impacte econòmic mínim en les arques municipals, ja que solament hem realitzat una inversió de 300.000 euros, una xifra que ha demostrat que els nostres comptes són clars i positives.

Sense cap dubte, la inversió que València ha realitzat en els quarts de final de la Copa Davis ha sigut recuperada. El sector hoteler, la restauració i el comerç local han sabut aprofitar aquesta oportunitat única per a la nostra ciutat, ja que els beneficis a nivell turístic han sigut molt positius.

La capital del Túria té ganes de més. Som una ciutat que ha demostrat estar preparada per a acollir esdeveniments esportius de referència mundial. Continuarem treballant per demostrar que València sap projectar-se com a destinació urbana que ofereix esdeveniments atractius per als turistes nacionals i internacionals durant tot l’any. València és una ciutat lliurada, que gaudeix amb l’esport i que aprofita totes les oportunitats que ens ofereix.

Sandra Gómez

Primera tinent d’alcalde de València


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − catorze =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC