25n
25N
25N

La Conselleria obri la licitació del projecte i la direcció d'obres de l'Hospital de Mislata

Després de l’ampliació i reforma de les instal·lacions l’actual Hospital Militar es convertirà en l’Hospital Manuela Solís, amb les prestacions que hui requerix l’àrea sanitària, i que albergarà hospital de crònics, llarga estada i salut mental

La Conselleria obri la licitació del projecte i la direcció d'obres de l'Hospital de Mislata
28/12/2017 -

La Generalitat Valenciana complix així el compromís que va aconseguir amb l’Ajuntament de Mislata de licitar la redacció íntegra del projecte i la direcció d’obres durant l’any 2018, perquè s’inicien les reformes en el menor termini possible. Així, la Conselleria de Sanitat aposta per que l’antic Hospital Militar es transforme en el centre de referència per a Mislata i Quart de Poblet, rebatejant-lo com Manuela Solís en homenatge a la primera dona que es va titular en Medicina en la Universitat de València.

El procediment de licitació estima el valor del projecte i direcció d’obra en 1.804.976 euros, una quantitat que es va comprometre a dotar el Consell per al pròxim any 2018, i que tindrà continuïtat en 2019 i 2021 amb la dotació de prop de 42 milions d’euros per a escometre les obres de reforma, renovació de les instal·lacions i adequació del complex sanitari en la seua integritat.

Des de hui, i fins al pròxim mes de febrer, les empreses podran presentar projecte per a la reforma de l’Hospital de Mislata, que contindrà hospital de crònics, sales de llarga estada, salut mental, rehabilitació ambulatòria, cirurgia major ambulatòria i atenció post-hospitalària.

Per a l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, “significa que la Conselleria de Sanitat complix la seua paraula, enfront de l’anterior govern de la Generalitat que no va complir cap de les seues promeses i va permetre el desmantellament del nostre hospital”. Al que afig “la importància que té per a Mislata que s’escometen prompte eixes obres per a modernitzar el complex i adequar-lo a les necessitats de la ciutadania, i en eixe sentit estem molt satisfets de l’anunci”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 4 =

bombers
bombers
Valencia activa