25n
25N
25N

La Conselleria d'Habitatge repara i adjudica vuit habitatges socials a Rojales després de cinc anys sense cedir cap pública en aquest municipi

La Conselleria d'Habitatge repara i adjudica vuit habitatges socials a Rojales després de cinc anys sense cedir cap pública en aquest municipi
26/11/2016 -

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), ha reparat i adjudicat vuit habitatges del parc públic de Rojals a famílies amb grans dificultats socioeconòmiques. Des de març del 2011, la conselleria no havia cedit cap habitatge en règim de lloguer social en aquesta localitat.

A l’adjudicació dels habitatges ha assistit la directora territorial de la conselleria a Alacant, Gracia Enguix, acompanyada per l’alcalde de Rojals, Antonio Pérez, i la regidora de Benestar Social, Lourdes López. Posteriorment, han mantingut una reunió per a estudiar la situació dels habitatges socials d’aquesta localitat.

En la trobada, s’ha deixat constància “del gran esforç inversor que està realitzant el Consell per dignificar el parc públic d’habitatges. Un esforç que es tradueix en els més de 181.000 euros que la conselleria que dirigeix María José Salvador ha destinat enguany per a reformar els habitatges públics de Rojals”, ha explicat Enguix.

Des de la conselleria s’ha lamentat “l’abandó patit pel Govern anterior i s’ha exposat el desenvolupament d’una nova política en matèria d’habitatge necessari per a posar fi a les desigualtats socials”, ha afegit.

En el cas de Rojals, s’ha informat als representants municipals que la conselleria continua treballant i que, de seguida, adjudicarà un altre habitatge. A més, té altres dos habitatges del parc públic pendents de valorar per a la seua pròxima valoració.

EIGE gestiona a Rojals 33 habitatges, de les quals 5 estan en règim de venda amb pagament ajornat i 28 llogades. Recentment, s’ha procedit a la escripturació d’altres 15 habitatges que ja estaven amortitzades.

En la reunió també s’ha parlat del Pla de Normalització engegat en col·laboració amb l’Ajuntament de Rojals. La conselleria ja ha realitzat les inspeccions per a conéixer la situació dels immobles i les sessions informatives per a explicar als veïns les mesures del Consell per a facilitar el pagament dels seus arrendaments.

Aquest pla de normalització també inclou sessions per a conscienciar als veïns de la necessitat d’una bona convivència i una òptima conservació dels edificis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =