25n
25N
25N

La Conselleria d'Habitatge repara deu habitatges públics a Castalla per a cedir-les en lloguer social a famílies amb escassos recursos

La Conselleria d'Habitatge repara deu habitatges públics a Castalla per a cedir-les en lloguer social a famílies amb escassos recursos
05/12/2016 -

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), ha reparat deu habitatges públics a Castalla per a cedir-les en règim de lloguer social a famílies amb escassos recursos que tenen grans dificultats per a accedir a un habitatge.

Fins al moment, la conselleria que dirigeix María José Salvador ha invertit 52.000 euros en la reparació d’aquestes primeres deu habitatges, que representen un 25% del parc públic que gestiona a Castalla. Uns immobles que es trobaven en una situació molt deteriorada i ha sigut necessària la seua reforma per a posar-la a la disposició de les persones amb menys recursos en el menor temps possible.

Respecte als quatre habitatges restants que falten per cedir, EIGE i l’Ajuntament de Castalla treballen ja en el pròxim procés d’adjudicació. A més, hi ha altres quatre habitatges en aquest municipi que la conselleria té pendents de valorar per a la seua pròxima rehabilitació.

La directora territorial de la conselleria a Alacant, Gracia Enguix, ha assistit a l’adjudicació de sis d’aquests deu habitatges, que s’han concedit a famílies residents a Castalla amb major necessitat social. Una d’elles s’ha cedit a una família que havia perdut la seua casa a causa d’una execució hipotecària. Allí ha estat acompanyada per l’alcalde, Antonio Bernabeu, i la regidora d’Habitatge, María Teresa Gimeno. Així mateix, també s’ha procedit a la legalització d’un habitatge.

Des de la Generalitat es treballa per reduir les desigualtats socials dels ciutadans i en el cas de l’habitatge, l’objectiu és proporcionar-los una residència digna i adequada que contribuïsca al seu benestar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =