25n
25N
25N

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori rep el reconeixement de la UV per la seua participació en el programa de càtedres universitàries

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori rep el reconeixement de la UV per la seua participació en el programa de càtedres universitàries
07/11/2016 -

El secretari autonòmic de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira, ha rebut el reconeixement de la Universitat de València (UV) a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori per la seua participació en el programa de Càtedres universitàries.

Josep Vicent Boira ha participat en la I Jornada de Càtedres de la Universitat de València, on s’ha reconegut el treball de col·laboració d’empreses i institucions amb la Universitat durant els 23 anys de trajectòria del programa de Càtedres Institucionals i d’empresa.

Concretament, la conselleria que dirigeix María José Salvador col·labora amb tres càtedres: Demetrio Ribes, Cultura Territorial Valenciana i Participació Ciutadana i Paisatges Valencians.

En la seua intervenció, el secretari autonòmic ha destacat la importància de la col·laboració entre institucions, i ha ressaltat el relleu que tenen les universitats com a “elements claus perquè a l’Administració autonòmica li arriben les noves idees i les tendències més actuals en l’àmbit nacional i internacional”.

Segons Boira, “les càtedres han d’exercir un efecte d'”antena” per a mantenir a l’administració modernitzada i actualitzada. La capacitat de transmetre a la societat les noves tendències, els intercanvis entre els experts i els tècnics i la possibilitat d’investigar diferents temes en profunditat, converteixen a les càtedres en element molt útils per a la conselleria i per a tota la Generalitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =