25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana llança ajudes per a esportistes

La Comunitat Valenciana llança ajudes per a esportistes
21/10/2016 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha publicat en el DOGV de 14 d’octubre dues convocatòries dirigides directament a esportistes.

Premis per a esportistes que hagen participat en l’última edició dels JJOO-JJPP (Rio 2016), i aquells amb resultats en Campionats del Món i Campionats d’Europa per a majors de 18 anys durant les dues últimes temporades.

Beques Acadèmic-Esportives, dirigides a esportistes d’elit de nivell A i B, exclusivament, que hagen eixit en les llistes d’Esportistes d’Elit publicades en el DOGV en 2015 o 2016, que en 2016 complisquen com a màxim 26 anys, i que acrediten haver estat matriculats durant tot el curs acadèmic 2015/2016 en un centre d’ensenyament secundari o universitària oficialment reconegut.

El termini de sol·licitud per a ambdues convocatòries finalitza el pròxim 28 d’octubre. Cal presentar tota la documentació adequadament emplenada i segellada per la federació.

La informació i formularis de sol·licitud es troba disponible en la web d’Esports de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport http://www.ceice.gva.es/ca/web/deporte/ayudas.

Per a major informació dirigir-se al Servei d’Esport d’Elit i Formació Esportiva de la Direcció general d’Esport.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

museo prehistoria