25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana lidera a Espanya l'increment d'arribades de turistes internacionals en 2016 amb un augment del 20,5% fins a maig

L’enquesta Frontur reflecteix que més de 2,6 milions de turistes han triat la Comunitat en els cinc primers mesos de 2016. Colomer ressalta que els bons resultats es mantindran també durant l’estiu, demostrant així la fortalesa de la destinació Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana lidera a Espanya l'increment d'arribades de turistes internacionals en 2016 amb un augment del 20,5% fins a maig
01/07/2016 -

La Comunitat Valenciana ha incrementat en un 20,5% l’arribada de turistes estrangers durant els primers cinc mesos de 2016 pel que fa al mateix període del passat any, segons mostren els resultats de l’enquesta de Moviments Turístics en Frontera (Frontur) que ha publicat aquest dijous l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que “els bons resultats que està registrant el turisme estranger a la Comunitat Valenciana apunten que durant aquest estiu tindrem una molt bona campanya turística”.

Així, les dades d’enquesta Frontur mostren que la Comunitat Valenciana ha rebut en el període gener-maig un total de 2.629.639 turistes internacionals.

Cal destacar que les dades mostren un increment general dels principals mercats emissors, entre els quals destaca notablement l’augment registrat en l’arribada de turistes procedents de França (+46,4%). A més, el nostre principal mercat, el britànic, ha crescut també en un 24%, així com els països nòrdics un 24,8%, Itàlia un 28,8% i Alemanya un 5%.

Respecte a les dades referents al passat mes de maig, l’enquesta Frontur mostra que la Comunitat Valenciana va rebre un total de 760.228 turistes estrangers, un 21,2% més que la xifra registrada al maig 2015.

Així, durant el passat mes de maig, es van incrementar la majoria dels mercats emissors, destacant l’augment registrat per turistes procedents d’Itàlia en un 122,1%, França (+ 50%), Països Nòrdics (+49,2%) i el Regne Unit (+11,7).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 8 =

CCCC
torrent