25n
Orgull
Orgull

La Comunitat Valenciana il·lumina Fitur

Sis marques territorials i fins a 400 empreses donaran a conèixer fins al 22 els paradisos de la Comunitat

La Comunitat Valenciana il·lumina Fitur

Fitur dóna el tret d’eixida amb la llum, l’energia, l’alegria i la calor que la Comunitat Valenciana irradiara des del pavelló número 7 de Ifema. Fins al pròxim 22 de gener, el pavelló de la Comunitat acollirà un sense fi d’activitats, presentacions i esdeveniments amb la finalitat de donar a conéixer no solament el sol i les bondats de les terres valencianes sinó el patrimoni, la cultura, la gastronomia, els paisatges i xicotets paradisos que amaguen estes terres llevantines.

Sis marques territorials com són Benidorm, Turisme València, Alacant, Costa Blanca, València Turisme i Castelló Mediterrani i fins a 400 empreses faran les delícies de tots aquells que s’acosten fins al pavelló valencià. Entre les diferents coses que es poden destacar del pavelló de la Comunitat està els diferents patrimonis de la Humanitat i les rutes dels Borja, Sant Grial, Càtars, Camins de dinosaures i la Seda.

Des de la Patronat de Turisme de la Diputació de València-València Turisme es donarà a conéixer nous productes amb el que conquistar als visitants i turistes que fins allí acudisquen amb l’objectiu que s’enamoren dels diferents espais i plans que ofereix la Comunitat Valenciana. Exemple d’açò serà el “Del Tros al Plat”, un nou producte que serà presentat este matí per la diputada de Turisme, Pilar Moncho, i els regidors de l’Ajuntament de València d’Agricultura i Comerç, Consol Castillo i Carlos Galiana. Este producte ha sigut creat després de la designació de València com a Capital Mundial de l’Alimentació 2017 amb l’objectiu de potenciar l’alimentació i els aliments valencians, productes tots ells fonamentals dins de la dieta mediterrània.

Entre altres presentacions, també tindrà lloc en la Plaça Central del stand de la Comunitat la de la Tornada Ciclista a Espanya 2017 i el seu pas per terres valencianes. A la presentació acudirà Jorge Rodríguez (president de la Diputació de València), Pilar Moncho (diputada de Turisme i vicepresidenta del Patronat de Turisme de València), Isabel García (diputada d’Esports de la Diputació de València) i representants de l’organització de la Volta 2017.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =