25n
25N
25N

La Catedral reobri aquest dilluns la pujada a la torre del Micalet

Foto: Rafa Esteve. El Miguelete

La Catedral reobri aquest dilluns la pujada a la torre del Micalet
14/06/2020 -

La Catedral de València reobri aquest dilluns la pujada a la torre campanar del Micalet amb “totes les mesures de prevenció i seguretat establides”, per la qual cosa només podrà accedir un màxim de 20 persones, amb l’horari habitual, de 10 a 19.30 hores, després de romandre tancada des del passat 13 de març amb motiu de l’estat d’alarma.

En aquest cas, per a “garantir la seguretat” dels visitants i “evitar el seu contacte”, es permetrà l’accés d’un sol grup, de 20 persones màxim, que pujaran alhora per a no creuar-se, i cada 20 minuts, ha informat l’Arquebisbat en un comunicat.

A més, per a la supervisió i ordre dels turistes, es comptarà amb un vigilant en la taquilla i un altre a la part alta de la torre, que repartiran també guants d’un sol ús. Així mateix, seguirà en funcionament el sistema de semàfors per a avisar del pas.

També s’han instal·lat cartells informatius i adhesius en el sòl per a guiar als visitants i per a guardar la distància de seguretat entre els turistes que pugen al campanar i aquells que esperen torn a la botiga de la Catedral que se situa al costat de l’entrada al Micalet.

Durant el temps que el Micalet ha romàs tancat, des de la declaració de l’estat d’alarma el passat 13 de març, s’han desenvolupat tasques de neteja i desinfecció, especialment en l’escala i en la barana de ferro. La pujada a la torre mantindrà el seu preu de 2 euros i 1 euro l’entrada reduïda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 10 =