caixa popular

La Casa de la Dona organitza un cinefòrum per a visibilitzar la realitat de les dones amb discapacitat

Després de la projecció del documental “També som dones”, les assistents van debatre sobre les barreres a les quals s’enfronten les dones amb diversitat funcional

La Casa de la Dona organitza un cinefòrum per a visibilitzar la realitat de les dones amb discapacitat
05/10/2017 -

La Casa de la Dona de Mislata va acollir ahir una projecció audiovisual i un posterior debat sobre la “Visibilitat de les dones amb discapacitat”. Una activitat més de la Casa de la Dona que té com a objectiu donar a conéixer a la resta de la societat les dificultats afegides a les quals s’enfronten les dones amb diversitat funcional.

El debat va estar conduït per Noemí Soriano, tècnica de l’Àrea de la Dona i per la Igualtat de Gènere de Plena Inclusió, que va explicar a les assistents que “s’ha avançat molt en polítiques d’igualtat, però existeix un buit, en el qual a la societat li resulta difícil reparar, que són les barreres que es troben les dones amb diversitat funcional al llarg de la seua vida”.

El curtmetratge “També som dones”, que ahir es va projectar en la Casa de la Dona, pretendre donar visibilitat a la realitat a la qual s’enfronten les dones amb discapacitat intel·lectual. En aquest film, de caràcter documental, s’exposen diferents situacions reals de dones amb discapacitat. I és que, com apunta la tècnica d’igualtat, “el nostre treball és fer veure i donar a conéixer que existeixen manques que s’han d’estudiar i eliminar”.

La programació de la regidoria de Dona i Polítiques d’Igualtat de Mislata continua amb més activitats. La pròxima serà de l’Associació Alleta, que impartirà el divendres un taller sobre la lactància materna en les portes de la Casa de la Dona.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
bienal mislata
Obra Yolo en el teatro escalante