caixa popular

La Casa de la Dona i les associacions de dones preparen les Jornades contra la violència de gènere

La Casa de la Dona i les associacions de dones preparen les Jornades contra la violència de gènere
21/09/2017 -

Mislata celebrarà del 7 al 25 de novembre les XIV Jornades contra la Violència de Gènere. Per aquest motiu, la regidora de la Dona i Polítiques d’Igualtat, Carmen Lapeña, ha reunit a les representants de les associacions de dones de Mislata, amb l’objectiu de treballar conjuntament un programa en el qual totes puguen participar i sentir-se representades.

En la reunió han participat l’Associació de Dones Progressistes, Mujeres Unidas Aportando al Desarrollo (MUAD), Espai Violeta i Dones Ciutadanes de la Comunitat Valenciana. Totes elles han aportat els seus recursos a unes Jornades que cada any ajuden a conscienciar a la població i combatre la discriminació i qualsevol tipus de violència exercida contra les dones.

Enguany, el programa inclourà una acció de conscienciació urbana com és “afegir en els semàfors dels passos de vianants la figura de la dona”, anuncia Lapeña, “es tracta d’una pas més perquè la igualtat arribe a tots els punts de la ciutat”, afig.

A més d’accions concretes, el programa de les Jornades inclourà tallers, xarrades, col·loquis i representacions teatrals, entre altres activitats. Però a part d’eixir al carrer, les Jornades també entraran en les aules de la mà de la clown Amalia Prieto, “com en les últimes edicions interpretarà una obra molt instructiva a tots els alumnes de l’ESO dels nostres centres”, explica Lapeña.

La regidora defensa la importància d’aquestes jornades i recorda que “encara queda molt per fer per a aconseguir una igualtat real i efectiva entre homes i dones, i erradicar d’una vegada per sempre la violència de gènere en la nostra societat.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 7 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris