25n
25N
25N

La Biblioteca Municipal d’Aldaia rep el premi nacional Maria Moliner

El Ministeri de Cultura reconeix la tasca d’animació i foment a la lectura de la Biblioteca Municipal d’Aldaia d’este 2020

La Biblioteca Municipal d’Aldaia rep el premi nacional Maria Moliner
18/11/2020 -

El Govern d’Espanya, a través del Ministeri de Cultura i Esport, premia cada any l’activitat pel foment de la lectura de les biblioteques municipals a través del concurs Maria Moliner. Este any tan especial 2020 el premi, d’entre totes les opcions a nivell nacional, és per a la Biblioteca Municipal d’Aldaia.

Les activitats i la tasca de tot un any han de cumplir una sèrie de requisits, i després amb la presentació d’una memòria es tria la opció guanyadora.
Pilar Sánchez Chulià, gestora tècnica d’Arxiu i Biblioteca d’Aldaia, assegura que “fem activitats per a tot tipus de públic, i molt diversa. Tenim algunes que són periòdiques i més estables, com el Club de Lectura per a persones adultes, que reunix a més de 40 usuaris, i per altra banda les activitats que fem de forma puntual i pensant en tots els col·lectius de la nostra societat”.

Pla de Foment a la lectura

L’objectiu del premi Maria Moliner és destacar projectes únics, amb accions i programació per a tots i totes. Activitats que fomenten la convivència social i intergeneracional i la conscienciació mediambiental amb originalitat i innovació al llarg de l’any. De fet, es valora també l’eficiència en l’administració de recursos, la claredat i interés del projecte per a l’animació a la lectura, així com la col·laboració amb altres entitats com ara centres educatius, agents culturals, etc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =